Compra accessoris i recanvis aspiradors a FESMÉS

L'aspiradora és un dels electrodomèstics de neteja que més s'utilitzen en els habitatges, ja que gràcies a la seva gran funcionalitat i varietat d'accessoris, permeten netejar la llar de manera ràpida, fàcil i eficaç.

És molt comú que algun dels accessoris que incorpora l'aspiradora, es deteriori amb el pas el temps, per tant, hauràs de saber que a FESMES comptem amb una gran varietat d'accessoris i recanvis per aspirador, que et permetran substituir-los pels antics, aconseguint així mantenir el teu habitatge en perfectes condicions.

Què és una bossa aspiradora?

Les bosses per aspiradora, són un dels accessoris més importants que formen part d'una aspiradora, ja que permeten atrapar tota la brutícia i la pols que està present a terra i que dia rere dia es va acumulant.

Existeixen una gran varietat de bosses aspiradora, aptes per als diferents models d'aspiradora, per tant, abans d'escollir una bossa o una altra, hauràs de saber el model i triar la que sigui compatible.

Descobreix la importància de comprar un filtre per aspiradora!

Els filtres d'aspiradora, igual que les bosses, són elements de vital importància que permeten una neteja perfecta, ja que són els encarregats d'atrapar la pols i partícules que estan a l'aire, aconseguint així un ambient molt més net i depurat. Per tant, del filtre depèn la qualitat de l'aire, és a dir, la puresa de l'aire del teu habitatge i sobretot, marquen l'eficàcia i el rendiment de l'aspiradora.

Quan canviar un filtre d'aspiradora?

En funció del tipus d'aspirador que tinguis, hauràs de canviar el filtre en un moment determinat o un altre.

  • Si comptes amb una aspiradora amb bossa, el més recomanable és que canviïs el filtre quan vagis a fer el cinquè canvi de la bossa d'aspiradora.
  • En el cas que tinguis una aspiradora amb sensors, aquesta mateixa t'avisarà quan canviar-lo.
  • Si tens una aspiradora amb filtres rentables, es recomana rentar-los cada 6 mesos.