Xerracs i serres

Descobreix els nostres xerracs de poda, serres i fulles de serra que et permetran podar arbres, tallar fusta i deixar el jardí o l'hort en perfectes condicions. Amb FESMÉS milloraràs l'aspecte del teu jardí de forma ràpida i eficaç.

Filtrar per:

Alçada (mm)
Filtre

Per a què serveixen els xerracs i serres?

Els xerracs i les serres són eines utilitzades per desenvolupar treballs de fusta i bricolatge, ja que es caracteritzen per ser elements compostos per una fulla dentada que permet tallar tot tipus de fustes i arbres, convertint-se en una de les eines fonamentals i imprescindibles que permeten dur a terme qualsevol tasca de bricolatge o poda de manera perfecta.

Compra un xerrac de poda, serra i fulles de serra a FESMÉS

T'agradaria millorar l'aspecte del teu jardí? A FESMÉS t'ho posem molt fàcil!

Som conscients de la dificultat que és mantenir un jardí ben cuidat, ja que per una cosa o per una altra, la neteja i poda de jardí és una tasca que generalment ens costa bastant, i l'anem deixant passar dia rere dia, fins que arriba el bon temps i és quan ens entren unes ganes boges de passar part del nostre temps lliure al jardí, oi? En aquest precís moment, és quan ens comencen a entrar les presses de tenir el jardí en bon estat i toca posar-se mans a l'obra.

Per tant, si el que estàs buscant són les eines necessàries per podar aquests arbres que et treuen hores de sol o bé, per tallar els arbustos que estan ocupant un lloc innecessari al jardí, els nostres xerracs de poda, serres i fulles de serra transformaran el teu jardí en l'espai que sempre has volgut tenir. Corre  i millora l'exterior de la teva vivenda!

Quins tipus de serres i xerracs trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de xerracs i serres perquè s'adaptin completament a les teves necessitats, entre els quals podem diferenciar els següents:

Xerrac de punta o d'agulla, com el seu propi nom indica, és un tipus de xerrac que té la fulla dentada metàl·lica forma de punta, ideal per fer tota mena de talls rectes i corbs.

Xerrac de poda, ideal per tallar branques, arbustos i dur a terme qualsevol tipus de tall en fusta verda.

Xerrac de poda corb, ideal per tallar de forma ràpida, ja que compta amb un major recorregut i a més, quan es realitza la primera incisió a la fusta, a mesura que es tiri del xerrac, la velocitat de tall anirà augmentant també.

Xerrac japonès, s'utilitzen per realitzar tasques específiques de fusteria, ja que es caracteritzen per tallar en estirar la serra en lloc de realitzar el tall en empènyer la serra. Aquest tipus de xerracs s'utilitzen per realitzar talls fins i precisos.

Serra plegable, són serres de mà que es caracteritzen per comptar amb una fulal dentada unida a un mànec que permet plegar i guardar la fulla de la serra, quedant totalment protegida a l'interior del comandament. Aquest tipus de serres són ideals per dur-les a sobre en una excursió de muntanya i transportar-les amb total seguretat, ja que et permetran tallar branques d'arbres, fusta, metalls, entre altres materials.

Serra de costella, una de les millors opcions per tallar metalls i fusta, i acostuma a utilitzar-se majoritàriament en treballs de contraxapat i marqueteria. Aquest tipus de serres són molt versàtils, ja que en poder-se canviar la seva fulla, permet tallar diferents tipus i gruixos de fusta.

Finalment, també trobaràs fulles de serra, que et permetran reemplaçar la fulla anterior per una de nova, allargant la vida útil de la serra, ja que el reemplaçar-la, no tindràs la necessitat de comprar una serra nova.