Si estàs buscant una cortina que s'adapti perfectament a les mesures del marc de les teves finestres, Fesmés et porta la solució. En aquesta secció trobaràs cables per a cortines i accessoris que et permetran instal·lar aquest tipus de cortines en qualsevol estada de la llar, en funció de l'estil decoratiu que vulguis implementar.

Què són els cables per a cortines i per a què serveixen?

En aquesta secció posem a la teva disposició cables per a cortines i accessoris amb la finalitat que puguis dur a terme la instal·lació sense cap problema.

Els cables per cortines són cables d’acer i plàstic blanc que s'utilitzen per col·locar cortinetes a les finestres de manera que, gràcies al cable que s'instal·la, les cortines lleugeres queden perfectament ajustades i adaptades a les mesures de les finestres.

En funció de la tela o el teixit que decideixis instal·lar, aconseguiràs un acabat decoratiu o un altre, ja que, si utilitzes cables per tela, aconseguiràs tenir un bonic acabat decoratiu, caracteritzat per uns petits plecs en els extrems de la cortina. Però, si utilitzes cables per teixit tècnic, aconseguiràs cobrir les finestres completament sense cap mena de plec.

On es col·loquen els cables per cortines?

Els cables per cortines se solen col·locar a les finestres de mida reduïda, així com a les finestres de les cuines, per aportar un toc decoratiu diferencial. No t'ho pensis més, instal·la un cable per cortines i llueix-les com mai! O deixa'ns ajudar-te a fer-ho amb el nostre servei de cortines a mida.