Escales escamotejables

Necessites una solució pràctica i funcional per accedir a zones altes de casa teva? Les nostres escales escamotejables et permetran assolir amb facilitat altells o àtics.

Filtrar per:

Filtre

Què són les escales escamotejables?

Les escales escamotejables són una solució pràctica i eficient per accedir a zones de difícil abast, com ara altells o àtics. Es caracteritzen per ser plegables i retràctils, cosa que permet que puguin ser guardades en espais reduïts quan no s'estan utilitzant.

Tipus d'escales escamotejables

Hi ha diferents tipus d'escales escamotejables, cadascuna dissenyada per adaptar-se a diferents necessitats i espais. A continuació, revisem els més comuns:

  • Escala telescòpica: és l’opció més senzilla i econòmica. Està composta per diversos trams que llisquen un dins de l'altre, permetent ajustar l'alçada segons calgui.
  • Escala plegable: també coneguda com a escala estil tisora, consta de dues parts que es pleguen una damunt de l'altra per guardar còmodament en un armari o racó.
  • Escala lliscant: ideal per a espais amb sostres inclinats o baixos, ja que el seu disseny permet desplaçar-la cap a un costat mentre no es fa servir.

Raons per comprar una escala escamotejable

Et presentem algunes raons per les quals hauries de considerar comprar una escala escamotejable:

  • Estalvi d'espai: Un dels principals avantatges d'aquest tipus d'escales és la capacitat per estalviar espai. En ser plegables o retràctils, es poden guardar al sostre o en un armari quan no es necessiten, alliberant així més espai a l'habitació.
  • Versatilitat: Les escales escamotejables estan disponibles en diferents mides i dissenys, cosa que els permet adaptar-se a diferents tipus d'espais i necessitats. Poden ser utilitzades tant a interiors com exteriors, i fins i tot poden ser instal·lades en llocs amb sostres inclinats o alçades irregulars.
  • Fàcil instal·lació: A diferència de les escales fixes, que requereixen obres i modificacions estructurals per a la seva instal·lació, les escales escamotejables són molt senzilles de col·locar. Venen acompanyades d'instruccions detallades i no requereixen coneixements tècnics previs.
  • Seguretat: Encara que puguin semblar fràgils a causa del seu disseny plegable, aquestes escales estan dissenyades amb materials resistents i duradors que garanteixen la seguretat en pujar i baixar-hi. A més, moltes inclouen sistemes antilliscants als esglaons per prevenir accidents.