Què és l'escuma de poliuretà?

Segur que has sentit parlar de l'escuma de poliuretà, és que si t'agraden les tasques de bricolatge, és un material que no pots passar per alt. Es tracta d’un material plàstic que et permet aïllar com cap altre producte, oferint-te un aïllament tant  tèrmic com acústic. A més, s'acostuma a utilitzar en el sector de la construcció per omplir, fixar i segellar diferents materials.

Compra escuma segelladora a FESMÉS

A tots ens agrada tenir casa nostra en bon estat, ja que passem la major part del nostre temps en ella i ens agrada gaudir-la al màxim i compartir-la amb les persones que més estimem. Per tant, en el moment de construir, col·locar o fabricar qualsevol material, és de vital importància comptar amb productes de qualitat, que ens donin una garantia i una tranquil·litat que allò que volem fer sortirà correctament.

De manera que, si t'estàs plantejant fer reformes a casa teva, construir, fixar o col·locar qualsevol tipus de material o producte, et caldrà comptar amb escuma de poliuretà que et proporcionarà els millors resultats.

Al catàleg de FESMÉS disposem d’una increïble gamma d’escumes de poliuretà de diferents mides i característiques. Descobreix tots els usos i aplicacions d’aquest material i decideix quin encaixa millor amb allò que necessites.

Quins usos té l'escuma segelladora de poliuretà?

L'escuma de poliuretà és un material molt polivalent, ja que té un gran ventall de possibilitats i es pot aplicar tant per insonoritzar com per omplir i segellar superfícies. Així mateix, també disposem d’escuma de poliuretà per exterior que ofereix alta eficàcia en el segament de superfícies que es troben exposades en espais a l’aire lliure.

Els usos més comuns de les escumes de poliuretà són els següents:

Instal·lació de portes i finestres, oferint aïllament tèrmic. L’escuma segelladora és un material polivalent que funciona molt bé en exteriors ja que presenta gran adhesió en diferents superfícies, ja siguin de formigó, maó, guix, fusta, metall, plàstic, entre d'altres.

Fixació de canonades, ideal per aïllar i evitar la pèrdua de fred o de calor, a més de prevenir la corrosió.

Insonorització de parets i sostres, ja que elimina els sorolls, oferint-te la màxima tranquil·litat i intimitat possible.

Característiques de les escumes de poliuretà per exteriors

Les escumes de poliuretà tenen una gran quantitat de característiques que les fa ser un producte necessari i diferencial dels altres productes de bricolatge. Es tracta d'un material molt utilitzat per segellar superfícies exteriors, ja que ens proporciona els següents beneficis:

  • És un producte resistent a temperatures extremes, tan altes com baixes.
  • Té gran adherència en els diferents materials.
  • Gran poder d'expansió, ja que un cop aplicada, pot fins a duplicar el seu volum inicial.
  • Insonoritza els diferents espais, proporcionant benestar.
  • Aconsegueix un segellat i farcit perfecte en les diferents superfícies.
  • Gran durabilitat, ja que amb prou feines es deteriora amb el pas del temps.