Pintura en esprai

Pinta tot tipus de superfícies i zones de difícil accés amb Pintures en esprai! A Fesmés trobaràs una àmplia varietat de colors i acabats que renovaran l'estil i et proporcionaran una decoració d'assecat ràpid. No te'ls perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra pintura en esprai a FESMÉS

Et costa pintar les zones de difícil accés? A Fesmés t'oferim pintures en esprai amb les que podràs pintar qualsevol superfície i racó de forma ràpida, fàcil i econòmica. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Quins avantatges tenen les pintures en esprai?

La pintura en esprai presenta un gran ventall d'avantatges a tenir en compte:

 1. És una solució efectiva i pràctica per decorar i protegir superfícies de petites dimensions o de difícil accés, ja que en moltes ocasions, amb una brotxa o un corró no pots arribar a pintar tota la superfície.
 2. La pintura es plasma a la paret de manera uniforme.
 3. Ofereixen un assecament molt ràpid.
 4. Els esprais són molt fàcils de manejar.
 5. Aconsegueixen resultats molt més ràpids, optimitzant el temps emprat per a pintar.


Tipus de pintura i vernissos en esprai

A la nostra secció de pintures a esprais, trobaràs marques com Bruguer i Montana colors que renovaran l'estil decoratiu de qualsevol estada o lloc.

 • Si el que estàs buscant és renovar el color de les parets de la llar i modernitzar l'estil decoratiu, els esprais de color seran la millor opció, ja que trobaràs pintures en esprai i vernissos en esprai en una gran varietat de colors i acabats, oferint-te la possibilitat de combinar diversos colors per a cada estança de la llar.
 • Per a aquelles persones més atrevides, que els agradin els colors cridaners, els esprais fluorescents i els esprais amb efectes seran la millor opció, ja que et permetran destacar i ressaltar qualsevol racó, objecte o lloc, millorant el seu estil i aportant aquest toc de personalitat tan desitjat. A més, els podràs utilitzar tant per a superfícies de fusta, plàstic, alumini o vidre.
 • Per a aquelles superfícies que estan exposades a temperatures elevades, els esprais anticalòrics seran imprescindibles, ja que són capaços d'aguantar altes temperatures sense perjudicar la qualitat ni el color de la pintura.
 • Finalment trobaràs els esprais especials, ideals per renovar les superfícies esmaltades i aconseguir una major durabilitat de la pintura, millorant l'estètica i modernitzant la imatge de qualsevol electrodomèstic o material.

 

Procés d'aplicació de la pintura esprai fusta

 • Elecció de la mena de pintura adequada al tipus projecte.
 • Tenir en compte la superfície sobre la qual aplicarem la pintura esprai.
 • Eliminarem les restes d'altres pintures, vernissos o altres productes que pugui tenir la fusta.
 • Es recomana escatar el producte per a poder arreglar la fusta i netejar millor la superfície.
 • Aplicarem pintura esprai fusta sempre utilitzant mascareta i preferiblement en l'exterior.


Independentment del tipus d'esprai que necessitis, fes un cop d'ull i tria el que més t'agradi!