Loading

Esprai Montana Colors Mtn 94 Violeta Woodstock

ESPRAI MONTANA COLORS MTN 94 VIOLETA WOODSTOCK Codi: 520122000 Mides: 400ML Acabat: MAT
-17%
5,95 € 4,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Descripció
Esprai multi ús sintètic Montana gamma MTN 94 en color violeta woodstock amb acabat mat, baixa pressió, alt cobriment i assecat ràpid. Aquest esprai està indicat per aplicar en projectes de bricolatge, jardineria, belles arts, grafiti, muralisme, fontaneria, indústria, automoció o retolació, d'una manera fàcil i efectiva.
- Tots els aerosols comercialitzats a la nostra botiga són de una producció posterior al lot 22060.
Descripció detallada

Els esprais MTN 94 de Montana amb acabat mat són la millor opció per a decorar i protegir superfícies de tota mena. Escull entre l’extensa carta de colors per a donar color als teus projectes de bricolatgejardineriabelles artsgrafitimuralismefontaneriaindústriaautomoció o retolació, siguin industrials o domèstics. A més, és un acabat idoni per a projectes artístics i de fotografia, ja que evita els reflexos.

Els esprais MTN 94, es caracteritzen per ser d’assecament ràpid, dissenyats amb baixa pressió, bon enduriment i flexibilitat, tenen una gran resistència a possibles ratllades una vegada polimeritzada la pel·lícula, la seva fórmula no inclou plom ni metalls pesants, són molt cobrents i són de fàcil aplicació repintat.

Per a l’aplicació és molt important sacsejar l’esprai durant un minut després de produir-se el soroll del mesclador, abans d’utilitzar-lo. A continuació, realitzar l’aplicació sobre una superfície neta i seca. En cas de superfícies metàl·liques oxidades, plàstics o polièsters, preparar prèviament la superfície adequadament. El fabricant aconsella aplicar l’esprai MTN 94 en capes fines, tantes com siguin necessàries, per a un resultat de qualitat i durador.

Descàrregues