Banys

Troba tot el que necessites per crear el teu bany ideal, des de mobles de bany, mampares, catifes, cortines de bany, vàters, aixetes i tots els accessoris de bany que et permetran decorar-lo al teu gust. Entra a Fesmés i posa't mans a l'obra!

En aquesta secció de bany de Fesmés trobaràs tot allò necessari per reformar, estilitzar i decorar el bany al teu gust, ja que disposem d'una gran varietat de mobles de bany que canviaran i milloraran la seva estètica i imatge, i accessoris de bany que el convertiran a l'enveja de tots.

Vols reformar el teu bany? Vols donar-li un aire fresc al teu bany amb poc pressupost? Ets al lloc correcte. A Fesmés, posem a la teva disposició tot el necessari per reformar el bany de dalt a baix amb mobles de bany, mampares de dutxa, columnes de dutxa i sanitaris. Si no vols embolicar-te amb una reforma, també posem a la teva disposició un ampli catàleg de complements i accessoris per donar una nova imatge al teu bany.

Idees per reformar el bany

Cada bany és únic, convertint-se així, al lloc més íntim de la casa. Per això és molt important sentir-se a gust.

Avui dia hi ha una infinitat d'estils per reformar el bany: des del més modern amb l'última tecnologia, passant pel més minimalista fins al més pràctic, però alhora sostenible. Per això és molt important saber i conèixer quines són les prioritats més importants per escollir i decorar el bany.

Si només vols canviar el moble de bany perquè l'actual està molt antiquat, trobaràs un ampli catàleg de mobles moderns de bany, taulells de lavabo, columnes i armaris de bany… En canvi, si el que vols és renovar la banyera per un plat de dutxa, Fesmés és el teu lloc.

Aquí trobaràs columnes de dutxa i diferents models de mampares de dutxa i plats de dutxa, que els podràs combinar amb les nostres catifes i cortines de bany de diferents colors i materials perquè escullis la que més t'agradi i dissenyis el bany al teu gust.

També som conscients de la importància que tenen els miralls de bany i per això motiu, disposem d'una gran varietat de miralls multifunció, miralls de bany clàssics i focus per miralls a través dels quals podràs arreglar-te i netejar-te còmodament.

Avantatges de reformar el bany

Tenir un bany reformat té molts avantatges. D'una banda, hi ha el disseny del bany, que us aportarà modernitat, elegància i benestar. I per altra banda, tenir un bon manteniment del bany per evitar possibles futures complicacions, ja sigui a nivell de fontaneria com d'electricitat.

A nivell de disseny, pots plantejar un gran projecte per convertir-lo en un bany de revista, o si ho prefereixes, pots canviar els accessoris del bany per donar-li un llavat d'imatge. Si és així, fes una ullada a la nostra categoria dels accessoris de bany. Amb ells us aportaran ordre, espai, comoditat i decoració.

I per ultimar detalls, podràs millorar la imatge del bany amb poc pressupost pintant la paret amb una de les nostres pintures per a paret i sostre i donar per acabada la reforma.

A què estàs esperant? Atreveix-te a fer el pas i aconsegueix el bany que sempre has volgut!