Banys

Troba tot el que necessites per crear el teu bany ideal, des de mobles de bany, mampares, catifes, cortines de bany, vàters, aixetes i tots els accessoris de bany que et permetran decorar-lo al teu gust. Entra a Fesmés i posa't mans a l'obra!

Filtrar per:

Amplada (mm)
més... menys
Alçada (mm)
més... menys
Potència (W)
més... menys
Color de la llum
Sensor
Filtre

En aquesta secció de bany de Fesmés trobaràs tot allò necessari per reformar, estilitzar i decorar el bany al teu gust, ja que disposem d'una gran varietat de mobles de bany que canviaran i milloraran la seva estètica i imatge, i accessoris de bany que el convertiran a l'enveja de tots.

Vols reformar el teu bany? Vols donar-li un aire fresc al teu bany amb poc pressupost? Ets al lloc correcte. A Fesmés, posem a la teva disposició tot el necessari per reformar el bany de dalt a baix amb mobles de bany, mampares de dutxa, columnes de dutxa i sanitaris. Si no vols embolicar-te amb una reforma, també posem a la teva disposició un ampli catàleg de complements i accessoris per donar una nova imatge al teu bany.

Idees per reformar el bany

Cada bany és únic, convertint-se així, al lloc més íntim de la casa. Per això és molt important sentir-se a gust.

Avui dia hi ha una infinitat d'estils per reformar el bany: des del més modern amb l'última tecnologia, passant pel més minimalista fins al més pràctic, però alhora sostenible. Per això és molt important saber i conèixer quines són les prioritats més importants per escollir i decorar el bany.

Si només vols canviar el moble de bany perquè l'actual està molt antiquat, trobaràs un ampli catàleg de mobles moderns de bany, taulells de lavabo, columnes i armaris de bany… En canvi, si el que vols és renovar la banyera per un plat de dutxa, Fesmés és el teu lloc.

Aquí trobaràs columnes de dutxa i diferents models de mampares de dutxa i plats de dutxa, que els podràs combinar amb les nostres catifes i cortines de bany de diferents colors i materials perquè escullis la que més t'agradi i dissenyis el bany al teu gust.

També som conscients de la importància que tenen els miralls de bany i per això motiu, disposem d'una gran varietat de miralls multifunció, miralls de bany clàssics i focus per miralls a través dels quals podràs arreglar-te i netejar-te còmodament.

Avantatges de reformar el bany

Tenir un bany reformat té molts avantatges. D'una banda, hi ha el disseny del bany, que us aportarà modernitat, elegància i benestar. I per altra banda, tenir un bon manteniment del bany per evitar possibles futures complicacions, ja sigui a nivell de fontaneria com d'electricitat.

A nivell de disseny, pots plantejar un gran projecte per convertir-lo en un bany de revista, o si ho prefereixes, pots canviar els accessoris del bany per donar-li un llavat d'imatge. Si és així, fes una ullada a la nostra categoria dels accessoris de bany. Amb ells us aportaran ordre, espai, comoditat i decoració.

I per ultimar detalls, podràs millorar la imatge del bany amb poc pressupost pintant la paret amb una de les nostres pintures per a paret i sostre i donar per acabada la reforma.

A què estàs esperant? Atreveix-te a fer el pas i aconsegueix el bany que sempre has volgut!