Antilliscants bany

Gran selecció d'antilliscants que t'aportaran seguretat i tranquil·litat al teu bany. Entra a Fesmés i troba antilliscants de bany tant per a dutxa com per a banyera, de diferents formes i mides al millor preu. Prepara't per evitar les relliscades!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Color
Forma
Longitud (mm)
Fons (mm)
Filtre

El bany és un dels llocs de la llar que més gaudim, ja que és el lloc on ens preparem els nostres banys relaxants mentre desconnectem de la rutina i deixem la ment en blanc durant aquest moment de relax. No obstant això, es pot convertir en un dels espais que més cura i precaució hem de tenir, ja que ens relaxa de tal manera que, de vegades, podem relliscar al sortir del plat de dutxa o banyera i portar-nos un gran ensurt. Per aquest motiu, a Fesmés tenim disponibles una gran varietat d'antilliscants de bany per garantir la seguretat al bany.

En aquesta secció trobaràs antilliscants de banyera i antilliscants dutxa, que els podràs col·locar a la part inferior de la teva banyera o dutxa i et garantiran l'estabilitat i seguretat desitjada. També tenim disponibles tarimes antilliscants banyera i tarimes antilliscants dutxa, que, a diferència dels antilliscants de banyera i dutxa, se solen col·locar a la part exterior. D'aquesta manera, el primer que trepitjaràs al sortir del teu relaxant bany serà una tarima antilliscant que evitarà qualsevol tipus de relliscada.

De totes maneres, escullis una opció o una altra, podràs combinar els antilliscants de bany amb una estoreta bany per assecar-te els peus, ja que a més de la seva funcionalitat, tenir un bany amb catifa queda molt més decoratiu i bonic que veure'l sense cap accessori bany.