Tint per pintura

Tints per pintura per a crear la tonalitat de pintura que busques amb l’àmplia carta de colors de tints per pintura de FESMÉS Bricolatge. Aconsegueix la tonalitat desitjada amb tint per pintura compatible amb la majoria de marques de pintura del mercat.

Filtrar per:

Filtre

A FESMÉS Bricolatge trobaràs una àmplia carta de colors de tints per pintura decorativa per a la decoració i protecció de les teves parets i sostres. Segur que entre totes les tonalitats de tint per pintura hi haurà la tonalitat ideal per a decorar i protegir les parets de la teva llar o negoci i que s’adaptarà a la perfecció amb tots els estils de decoració.

Comença un nou projecte de bricolatge i aplica el color que has personalitzat a les parets del dormitori, menjador, saló, zona d’estudi, passadís o rebedor. Amb el tint per pintura Tollens podràs aconseguir la tonalitat perfecta, ja que són compatibles amb la majoria de pintures del mercat. La gamma de tints per pintura ofereixen una alta concentració per a tenyir tota mena de pintures tant de dilució en aigua com pintures plàstiques o esmalts a l'aigua com en pintures en dissolvent  o esmalts sintètics, compleixen els requisits Ecolabel, són de fàcil aplicació i els colors són estables a l’exterior.

Cal revisar, abans d’aplicar el tint per pintura, l’estat actual de les parets i sostre per si s’ha de realitzar algun tractament o llisament previ. A continuació, s’haurà de valorar la quantitat de tint per pintura i la pintura escollida que necessitem segons els metres quadrats de la zona. I per últim, i no menys important escollir el color de la pintura en concordança amb l’estil de decoració que segueix l’habitació, la tonalitat dels mobles i elements de decoració que l’acompanyen,