Lladres elèctrics i adaptadors

Troba la millor varietat de lladres endoll i adaptadors que et permetran carregar tots els teus dispositius sense cap problema! Entra a FESMÉS i escull el lladre o adaptador que millor s'adapti a les teves necessitats. Corre que volen!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Nº de preses
Connexió wifi
USB
Filtre

Què és un lladre endoll?

Un lladre d'endoll és un dispositiu molt utilitzat avui en dia i està present en la majoria dels habitatges i llocs de treball, ja que es caracteritza per ser una base en forma de T formada per una clavilla, per endollar a la paret, i diferents buits per connectar els diversos dispositius electrònics des d'un únic punt. D'aquesta manera, es pot endollar diferents dispositius des del mateix endoll, facilitant així la comoditat i optimitzant al màxim l'espai.

Compra els millors lladres d'endoll a FESMÉS

Si estàs buscant lladres d'endoll per a col·locar en els endolls del teu habitatge i poder així comptar amb tots els dispositius electrònics necessaris a l'habitatge, has trobat el millor lloc!

A Fesmés sabem la importància que té disposar de lladres d'endoll que permetin endollar més d'un dispositiu des d'una única pressa de contacte, ja que segur que a tu també t'ha passat, de voler endollar diverses coses alhora, així com el carregador del portàtil, el telèfon mòbil, el carregador del teu SmartWatch, entre altres dispositius, i adonar-te que no tens tants endolls a casa com dispositius, i en conseqüència, haver d'esperar que es carregui un per desconnectar i endollar el següent dispositiu.

De manera que, per oblidar-te d'aquest problema, posem a la teva disposició la millor selecció de lladres d'endoll a preus increïbles! Te’ls perdràs?

Avantatges de comprar un lladre d'endoll i adaptador endoll

Comprar un lladre endoll o un adaptador, serà una de les millors decisions que puguis prendre, ja que són dispositius que ofereixen un gran ventall d'avantatges que cal tenir en compte per millorar en comoditat i optimitzar l'espai a la llar. Entre els diferents avantatges, destaquem els més significatius:

  • Els lladres endoll et permeten connectar diversos dispositius a una mateixa pressa de corrent, sense la necessitat d'haver de buscar un endoll per a cada dispositiu, ja que avui en dia, comptem amb molts més dispositius elèctrics a l'habitatge que endolls, per tant, és l'única solució per poder fer ús de diferents dispositius alhora i ocupar un únic endoll.
  • Estan disponibles en diferents mides i presses a endollar, ja que en funció de les teves necessitats podràs escollir entre un lladre amb més o menys presses per endollar tot el que necessitis, tenint en compte sempre la potència elèctrica dels aparells que es volen conectar per no sobrepassar-la.
  • Hi ha models d'adaptadors amb interruptor d'encesa i apagat, ideals per millorar en comoditat i estalvi de consum energètic, ja que amb un simple botó, pots desconnectar el corrent elèctric sense la necessitat d'haver d'estar endollant i desendollant el dispositiu, corrent el risc de deteriorar el cable d'endoll i espatllar-lo.
  • També es troben adaptadors amb USB incorporat, una altra de les opcions estupendes per millorar en comoditat, ja que mentre tens endollats diferents dispositius elèctrics, pots carregar bateries i telèfons amb el cable USB.