Regadores i bidons

Gran varietat de regadores i bidons homologats pel reg o emmagatzematge de líquids al jardí o terrassa. Compra online a FESMÉS, al millor preu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Capacitat (lt)
Filtre

Compra la regadora ideal a FESMÉS

Si ets un amant de les flors i les plantes, sabràs la importància que té regar adequadament i en la seva justa mesura perquè creixin i llueixin com mai, omplint qualsevol habitatge de color i alegria.

A FESMÉS apostem pels jardins plens de flors i volem facilitar-te al màxim la cura i el manteniment del jardí, posant a la teva disposició la millor selecció de regadores i bidons que faran florir i créixer les plantes. De manera que, si comptes amb plantes a l'habitatge, t'encantaran les nostres regadores i bidons. No t'ho pensis més i cuida del jardí!

Quin tipus de regadores, dispensadors i bidons per a jardí trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de regadores, dispensadors i bidons per al teu jardí, entre els quals diferenciem:

Aigua sòlida per a reg, una opció estupenda per assegurar-te que les teves plantes i flors romanen ben regades durant la teva absència.

Bidons amb aixeta, és una de les eines de jardineria per regar més pràctiques, ja que et permet emmagatzemar l'aigua en un bidó, i gràcies a la petita aixeta que presenta, et permet anar omplint la regadora, sense necessitat de desplaçar fins a l'altra punta de l'habitatge per agafar aigua.

Dispensadors d'aigua, són ideals, ja que proporcionen l'aigua justa i necessària per al manteniment de les plantes i flors.

Regadores, són les eines de jardineria més tradicionals i utilitzades per a la cura de plantes domèstiques.

Finalment, també trobaràs bidons de combustible, a diferència dels que porten aixeta, aquests s'utilitzen per emmagatzemar i transportar combustible amb total seguretat.

Quins avantatges tenen les regadores de jardí?

Les regadores de jardí es consideren eines de jardineria indispensables que han d'estar presents en tots els jardins, ja que mostren un gran ventall d'avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  • Proporcionen una quantitat d'aigua controlada.
  • Estan disponibles en diferents mides per adaptar-se i cobrir cada necessitat.
  • Hi ha models tant per a interiors com per a exteriors.
  • No requereixen cap tipus d'instal·lació ni complicació.
  • Es poden utilitzar per a qualsevol persona, sense necessitat de ser un especialista.
  • Rega les plantes sense fer-les malbé.