Després d'un llarg dia ple d'encàrrecs, trucades i estrès, l'únic que desitgem és arribar a casa per relaxar-nos, desconnectar de la rutina i gaudir del nostre moment de relax, oi? A Fesmés posem a la teva disposició una gran varietat de difusors i cremadors d'essències que transformaran els teus moments de relax i tranquil·litat a casa, en els més desitjats i reconfortants del dia.

Què són els difusors d'aromes?

Els difusors són petits dispositius elèctrics que formen part de la decoració de la llar i es caracteritzen per expulsar petites partícules d'olis essencials a l'aire. Aquestes partícules impregnen els diferents espais provocant l'olor desitjada.

Si prefereixes utilitzar dispositius que no vagin connectats al corrent, els cremadors d'essències seran la teva millor opció, ja que desenvolupen les mateixes funcions, a diferència que, en lloc de ser elèctrics, necessiten incorporar una petita espelma a la part inferior del cremador, perquè en encendre’s, escalfarà la part superior del cremador on es col·loquen les diferents essències, provocant així l'evaporació per tal de gaudir de l'aroma.

Quins beneficis tenen els difusors d'aromes?

Els difusors i cremadors d'essències, a més d'utilitzar-se per l'olor que desprenen, tenen altres utilitats, ja que, en utilitzar essències, aquestes poden ser de diferents tipus i aportar-nos diferents beneficis.

La importància del difusor d'aromes és com aconsegueix fer que les olors i la capacitat de l'oli essencial ompli l'habitació on el situem. Quan percebem l'olor d'aquest oli, generem un estímul en el sistema olfactiu o el sistema circulatori a través de la pell, enviant senyals al sistema límbic. Això té un efecte directe en les regions associades a les emocions.

Hi ha olis essencials destinats a incrementar la concentració, a ajudar-nos a agafar el son, a relaxar-nos mentre gaudim d'un bany ben calent, a controlar l'ansietat i una infinitat de beneficis més.

Com funciona un difusor d'aromes?

Els difusors d'aromes són un petit dispositiu amb un recipient a l'interior. Aquest s'omple d'aigua i s'hi afegeix olis essencials, perquè a través de petites vibracions vaporitzi les partícules dels olis essencials. En pots trobar d'endollables o amb bateria, per tal de poder-los situar a les estances on vulguis que vaporitzi l'oli essencial.

D'aquesta manera, comptar amb un difusor o un cremador d'essències sempre serà una bona opció i el podràs combinar amb espelmes perfumades que acabaran de crear l'ambient desitjat. Corre i no et quedis sense el teu!