Mosquiteres finestres i portes

Descobreix la nostra àmplia gamma de mosquiteres per a portes i finestres a FesMés. Protegeix la teva llar de mosquits i insectes de manera econòmica, ecològica i efectiva, sense renunciar a l'estil. Compra les teves ara!

Filtrar per:

Tipus de producte
Tipus de mosquitera
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Àmplia varietat de mosquiteres per a portes, finestres, llits i claraboies. Disposem de mosquiteres enrotllables, pantalles antimosquits, mosquiteres fixes, teles i malles mosquiteres de fibra de vidre de diferents colors per fabricar-les a mida amb l'estructura que vulguis. Les nostres mosquiteres no requereixen muntatge professional, vénen preparades perquè les munti qualsevol persona amb les eines més comuns i es suminitran amb les mesures més habituals que puguis trobar a casa teva, fins i tot disposem de models que no necessites fer trepants ni cargolar a una estructura d'obra. De fàcil muntatge, funcionals i barates al millor preu a FESMÉS.

Per què comprar una mosquitera per a portes y finestres

Gràcies a les mosquiteres podràs aconseguir tenir allunyats els molestos mosquits d'aquelles zones on vulguis. També evitarà l'entrada d'altres insectes perquè puguis gaudir de les nits d'estiu com et mereixes.

Les mosquiteres són amigues de el medi ambient, ja que no utilitzen productes químics com els esprai per mosquits i insectes i no gastes electricitat en el cas dels aparells elèctrics antimosquits.

A més, comprar una mosquitera és més econòmic a llarg termini que anar comprant recàrregues d'aparells antimosquits

 

Tipus de mosquiteres disponibles:

Mosquiteres enrotllables d'alumini pensades per a finestres i portes de terrasses, balcons habitacions, menjadors, claraboies etc. El gran avantatge de les mosquiteres enrotllables, és que pots protegir-te contra qualsevol mosquit i altres tipus d'insectes només si és necessari.

Marcs fixes per a finestres: mosquitera per fixar directament en el marc que ens permet muntar i desmuntar sense necessitat de cargols. Es munten mitjançant sistema clip, el marc s'adapta a diferents mides i es pot tallar a la mida desitjada.

Mosquiteres per a portes: fabricada en alumini i fibra de vidre, permet tallar a la mida desitjada, és molt resistent a les estirades i s'obre o es tanca mitjançant frontisses i tirador incorporat. Partint d'un amplada d'1 metre i una alçada de 2,15 metres, permet adaptar la mosquitera a mides més petites.

Pantalla antimosquits per a porta de pas: es subministren amb quatre làmines verticals que permet l'accés fàcil a l'habitatge i s'ajusten a la mesura desitjada mitjançant els creuaments entre lames. Poden rentar-se i s'ajusten perfectament gràcies al pes addicional a la part inferior.

Mosquiteres per a llits: teles de polièster que vénen preparades per a fixar en el sostre i es deixen caure damunt del llit, ocupant tot l'espai de descans. Disponibles per a llits simples o dobles.

Cortines de bambú per a portes: realitzen doble funció, evita l'entrada d'insectes a la llar oferint un toc decoratiu. Cortines de bambú disponibles amb fulla de blat de moro o en cinta sintètica.