Proteccions per potes

Protegeix els mobles i el terra de casa teva amb els nostres protectors per potes de mobles! En FESMÉS trobaràs la millor varietat de virolles, feltres adhesius i barres de desplaçament per a mobles al millor preu. Corre, que volen!

Filtrar per:

Filtre

Com protegir les potes de les cadires?

Les virolles formen part dels elements més importants per aconseguir protegir el mobiliari del teu habitatge, ja que consisteixen en fundes fabricades normalment en plàstic o goma que tenen la funció de cobrir les potes de cadires i taules, aconseguint així una major protecció i cura de la superfície. A més, també es caracteritzen per evitar tota mena d'esgarrapades i ratllades que es poden ocasionar a terra, disminuint simultàniament el soroll en moure els mobles.

Les cadires són part del mobiliari essencial de les llars, les trobem en tots els racons de la casa: cadires per a menjadors, cadires d'escriptoris, per a cuina, etc. A més, a diferència d'altres mobles, són un element amb molta mobilitat, que solem traslladar d'un lloc a un altre. I quan ho fem arrossegant-les, el sòl s'acaba deteriorant a causa dels cops i ratllades.

Els feltres són una opció estupenda per evitar esgarrapades i marques al teu habitatge, ja que estan fabricats amb una tela feta de llana o pèl conglomerat que permet moure i desplaçar mobles sense fer sorolls ni danyar el sòl.

Comprar feltres adhesius i virolles a FESMÉS

Aconsegueix protecció per als teus mobles i superfícies de l'habitatge amb els nostres feltres adhesius i virolles!

A FESMÉS volem que cuidis al màxim el mobiliari i terra de la llar, posant a la teva disposició la millor varietat de feltres adhesius i virolles que et permetran desplaçar cadires i taules sense la preocupació de ratllar el terra o de fer soroll que molesti els veïns.

No perdis aquesta oportunitat i guanya en tranquil·litat i comoditat amb feltres i virolles!

Avantatges dels protectors i lliscadors per cadires

Comptar amb protectors i lliscadors de mobles serà una de les millors decisions que pots prendre, ja que com el seu propi nom indica, s'encarreguen d'oferir protecció als mobles de l'habitatge, amb la finalitat d'allargar al màxim la vida útil del mobiliari. Entre els diferents avantatges que ofereixen, destaquem els més significatius:

  • Protegeixen tant el mobiliari com el sòl de la llar.
  • Permeten desplaçar el mobiliari sense que el sòl ni el mateix moble es vegi danyat.
  • Permeten moviments de cadires i taules de forma silenciosa.
  • Eviten tota mena de ratllades.