Frontisses porta

Descobreix la nostra gamma de frontisses i escull la que millor s'adapti als mobles de la teva llar. A FESMÉS trobaràs les millors bisagres a preus increïbles. No te les perdis!

Filtrar per:

Tipus de producte
Aplicació
més... menys
Material
Color
Fre
Cassoleta (mm)
Mides (mm)
més... menys
Fixació a la base
Filtre

Comprar frontissa porta

Descobreix la nostra gamma de frontisses per a portes i escull la que millor s'adapti en els mobles de la teva llar o en els mobles de cuina. Posem a la teva disposició les solucions més habituals o que més s'utilitzen actualment: frontisses de cassoleta, frontisses de llibret, frontisses de piano i frontisses ocultes o invisibles.

Tipus de frontisses de cassoleta

  1. Frontissa de cassoleta: és una de les opcions més utilitzades avui en dia en mobles de cuina, mobles de menjador, mobles de bany, mobles auxiliars, etc. per la seva facilitat de muntatge i les solucions que ofereixen.
  2. Frontissa de cassoleta recta: càrrega entre 16 i 18 mm sobre el muntant lateral un cop la porta està tancada. Aquesta frontissa és la més habitual en el muntatge de qualsevol mena de moble.
  3. Frontissa de cassoleta colzada: càrrega entre 7 i 8 mm sobre el muntant, és habitual en muntatges en què dues portes han de carregar sobre el mateix lateral i no hi ha espai disponible per muntar frontisses rectes.
  4. Frontissa de cassoleta superacodada: aquesta frontissa és la utilitzada per muntar portes a l'interior de la carcassa del moble o estructura "mesura de llum". Cal que els muntants de l'estructura o de la carcassa del moble estiguin ben escairats perquè visualment quedin bé (les frontisses disposen de regulació horitzontal i vertical per a acabar d'ajustar petits rangs una vegada muntada la porta).


Hi frontisses de cassoleta per a realitzar muntatges més específics com, per exemple: portes per a mobles raconers, portes en línia, realització d'angles específics, portes amb més gruix, vitrines, etc.

Tipus de bases per a la fixació de les frontisses als muntants

  1. Fixació amb clip: no cal fixar la frontissa amb cargol a la base, simplement es fixa mitjançant clip. Aquestes bases amb clip habitualment disposen de regulació excèntrica que permet acabar l'ajust de la porta.
  2. Fixació Slide: al contrari que la base amb clip, la frontissa es fixa a la base amb cargols. Simplement encaixes la frontissa a la base i la fixes amb el cargol que porta incorporat a la base.
 

Altres tipus de frontisses

  1. Frontissa de llibre: estan formades per dues fulles que s'obren i es tanquen com els llibres, s'utilitzen tant en l'àmbit domèstic com el professional per la seva facilitat de muntatge. Una fulla de la frontissa de llibre va muntada en el cant del moble i l'altra fulla va muntada a la porta permetent l'obertura i el tancament de la porta. Les frontisses de llibre estan disponibles en diferents mides i estils decoratius, ja sigui per a mobles rústics, moderns o clàssics. Disponibles en diferents materials i acabats com l'acer de llautó o zincat, acer inoxidable satinat i llautó polit.
  2. Frontissa de piano: serveixen per a realitzar muntatges continus en diversos materials com la fusta o l'acer en finestres, portes i altres àmbits d'aplicació. La fixació més habitual sol ser amb cargols, però també es pot realitzar amb soldadura.
  3. Frontisses ocultes o invisibles: es munten completament encastades en el cant del moble i en el cant de la porta. El mecanisme que uneix les dues parts de la frontissa permet el tancament i l'obertura de fins a 180 º. Gràcies a l'abatiment de què disposa, també permet el muntatge en diferents posicions.


També disposem d'altres tipus de frontisses més específiques com les frontisses planes o desmuntables, frontisses per estoigs i arques, frontisses per a mobles rústics, frontisses de sobreposar i frontisses per a portes de vidre.