Troba el capçal ideal per al teu llit i d'acord a la teva llar.

Si estàs buscant renovar la imatge del teu dormitori i canviar l'estil decoratiu de l'habitació, estàs al lloc adequat! A Fesmés trobaràs una gran varietat de capçals de llit, en diferents colors, textures i materials, perquè escullis el que més t'agradi i millor s'adeqüi amb la decoració del teu dormitori matrimoni o dormitori juvenil.

Quins capçals de llit trobaràs a fesmés?

Incorporar un capçal de llit al teu dormitori aportarà personalitat, confort i estil, al combinar-ho amb els nostres llits amb calaixos o llits dobles. A més, podràs conjuntar el color del capçal del llit amb el de l'armari dormitori i altres mobles de l'habitació, creant el teu propi estil decoratiu. Sona bé, oi?

Els capçals de llit, a part de donar un toc decoratiu distintiu a la teva habitació, ocupen una altra funció molt important i que no hem de passar per alt. Aquests capçals permeten recolzar l'esquena còmodament per llegir el teu llibre preferit o bé, per gaudir d'una pel·lícula o sèrie de televisió mentre menges unes crispetes des del llit. A més, gràcies al seu peculiar disseny, actua com aïllant del fred i de la calor, característica fonamental pel nostre benestar, ja que ens permet recolzar el cap de forma còmoda i sense perdre la temperatura corporal. Però, si ho prefereixes, per obtenir una major comoditat, també pots posar un coixí davant de la capçalera, que a més d’aportar-te estabilitat, t'ajudarà a mantenir una bona col·locació postural.

No t'ho pensis més! Entra i descobreix la gran varietat de mesures disponibles de cada model per adaptar-los a cada estada i completa'l amb els nostres matalassos barats i somiers per a un òptim i plaent descans.