Escorreplats

Descobreix la nostra gran varietat d'escorreplats en diferents models, dissenys i materials perquè puguis assecar la vaixella, estalviar espai i mantenir la cuina neta i ordenada. Entra a Fesmés i aprofita't de la millor qualitat a preus irresistibles

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

De vegades, la cuina compta amb molt poc espai per posar un rentavaixelles, és per això, que han de pensar en alternatives. L'alternativa perfecta és l'escorreplats. Gràcies a ell, obtindràs uns plats lluents.

Escorreplats: l'alternativa perfecta a l'rentavaixelles

Els escorreplats són un dels accessoris de cuina més importants, ja que ens permeten disposar d'un espai limitat i ordenat per assecar la vaixella. Entra a Fesmés i descobreix els millors preus en una gran varietat d'estils i dissenys perquè et quedis amb el que més t'agradi i s'adeqüi a la decoració teva cuina.

Tipus d'escurreplats

Els escorreplats de metall són molt resistents al pes dels estris de cuina i una excel·lent opció per aconseguir un assecat natural. A més, comptem amb diferents dissenys i mesures d'escorreplats de metall, des dels més senzills fins a escorreplats de metall 2 nivells amb major capacitat d'emmagatzematge i safata de degoteig per a la recollida d'aigua, que permet drenar l'aigua cap a la aigüera de cuina.

Els escorreplats de bambú són dels estils que millor es poden combinar amb els diferents mobles cuina, ja que independentment de la decoració que tinguis, aquets escorreplats de bambú et quedaran genial. A més, els seus dissenys d'estil més rústics estan fabricats per lluir-los i deixar-los sobre l'encimera de cuina.

Per a aquells que prefereixin estalviar encara més espai, els escorreplats amb estoreta seran la millor opció, ja que un cop tinguis els plats i coberts nets i secs, podràs doblar l'estoreta i guanyar amplitud a la teva cuina.

També tenim disponibles escorredors de coberts i safates escorreplats, que permeten un assecat ràpid i eficaç, evitant les taques d'aigua que es generen després del rentat de la coberteria.

Com triar un escorreplats de cuina

A l'hora d'escollir un bon escorreplats és molt important tenir en compte diversos aspectes. Això farà que no ens equivoquem amb la compra de escorreplats.

  • Material: Hi ha una gran varietat de materials per fabricar un escorreplats, però no tots tenen la mateixa qualitat. Els més habituals són de fusta, plàstic i metàl·lic. El de fusta aporta calidesa a la cuina, on generalment estan fabricats de bambú, aconseguint que tinguin major aguant a la humitat. Un escorreplats de plàstic és el més habitual a la cuina d'una llar, principalment pel seu preu. Finalment, el metàl·lic és el més aconsellable ja que té major durabilitat.
  • Capacitat: Hi escorreplats amb diferents nivells per aconseguir major capacitat d'emmagatzematge. Aquí és aconsellable trobar un que tingui capacitat per col·locar paelles, gots, plats, coberts ....
  • Preu: Aquí ja dependrá del que estiguis disposat a pagar per un escorreplats. Si no et vols gastar molts diners, 1 escorreplats de plàstic serà el més indicat. En canvi, si vols un de fusta de bona qualitat, t'aconsellem que comprovis que sigui de bambú per la seva llarga durabilitat.

 

Ara ja pots oblidar-te de les excuses i mantenir la teva coberteria ben neta!