Plaques vitroceràmiques

Renova el sistema de cocció de la teva cuina i prepara delicioses receptes amb plaques vitroceràmiques! A Fesmés trobaràs les millors plaques vitroceràmiques i plaques d'inducció a preus increïbles. No desaprofitis aquesta oportunitat!

Filtrar per:

Tipus de control
Marca
Model
Nombre de zones de cocció
Amplada (mm)
Fons (mm)
Amplada d'encast (mm)
Profunditat d'encast (mm)
Filtre

Pels amants de la cuina i per a aquelles persones que intenten innovar a l'hora de preparar un plat, el simple fet de tenir un bon sistema de cocció, fa que aquestes ments culinàries flueixin i sorgeixin les millors receptes de cada llar.
Fesmés, volem potenciar la cuina, i per aquest motiu posem a la teva disposició la millor varietat de plaques vitroceràmiques i induccióperquè cuinar, es converteixi en un dels teus moments preferits. Aquest tipus de plaques tenen la característica que són molt resistents, molt duradores i també molt pràctiques, ja que a més de que no absorbeixen olors ni sabors, tenen una grandària reduïda i són molt fàcils de netejar


¿Vitroceràmica o inducció? Descobreix els avantatges i esculli la teva favorita!

Després de reformar tota una cuina, un dels problemes que més maldecaps ens porta, és el moment de decidir quin tipus de sistema de cocció col·locarem i quin serà millor per a preparar les nostres receptes, oi?

La vitroceràmica es caracteritza principalment per ser un sistema de cocció econòmic, capaç de generar calor a través de resistències elèctriques que permeten escalfar el vidre i, en conseqüència, transmetre la calor al recipient que estigui col·locat just a sobre, preparat per cuinar.
Presenta diversos avantatges, un d'ells és el fet que va escalfant de manera progressiva, conservant la calor i oferint-te la possibilitat d'apagar-la  i estalviar en electricitat, ja que mentre està apagada, segueix escalfant i acabant de cuinar els aliments que estàs preparant. A més, accepta qualsevol recipient i és molt fàcil de netejar, simplement es necessita una baieta humida i la deixaràs com nova!

La inducció és un altre dels sistemes de cocció que s'han de tenir en compte, ja que, a diferència de la vitroceràmica, emet calor de manera instantània a través d'electromagnetisme, escalfant el recipient que es col·loqui sobre sense perdre calor en cap moment, ja que la tecnologia d'inducció, permet escalfar la superfície metàl·lica del recipient sense perdre mica de calor, i, per tant, consumeix menys energia. A més, en escalfar exclusivament el recipient i no comptar amb calor residual, és un sistema de cocció segur perquè evita possibles accidents de cremades.

Independentment del sistema que prefereixis, podràs completar la vitroceràmica o inducció amb una campana extractora decorativa i gaudir de la teva cuina com sempre has volgut. No t'ho pensis més i tria la teva preferida!