Regleta endolls i bases

.Descobreix la millor varietat de regletes i bases múltiples endolls a preus increïbles! A Fesmés trobaràs bases d'endoll múltiples de tres fins a 6 preses, bases d'endoll amb interruptor o sense i de diferents colors. Corre què volen!

Filtrar per:

Marca
Color
Nº de preses
USB
Connexió wifi
Interruptor ON/OFF
Giratori -òria
Mides cable (mt)
Filtre

Què és una regleta endoll?

Una regleta endoll és un dispositiu fonamental que ha d'estar present en qualsevol habitatge, ja que et permet connectar múltiples dispositius i aparells en un mateix endoll, així com tenir connectat el reproductor de DVD al mateix temps que el televisor i uns altaveus.

A més, una regleta endoll també et permet desconnectar i apagar tots els dispositius des de l'interruptor que incorpora la regleta, facilitant així l'estalvi de consum energètic.

En funció de les teves necessitats, hauràs d'escollir una regleta amb major o menor nombre de preses. Fes un cop d'ull i troba la regleta ideal per a tu!

Compra les millors bases múltiples a FESMÉS

Si estàs buscant regletes i bases múltiples per connectar diferents dispositius des d'un mateix lloc, has trobat el millor lloc!

Comptar amb una regleta o base múltiple a la llar serà una molt bona idea, ja que et permetrà connectar tots els dispositius que necessitis des d'un mateix lloc, tenint-los molt més controlats i podent-los apagar des d'una mateixa presa de contacte.

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de regletes i bases múltiples que s'adaptaran perfectament a les teves necessitats. No te les pots perdre!

Tipus de bases múltiples i regletes

En aquesta secció t'oferim una gran varietat de bases i regletes amb la finalitat que trobis la que millor s'adapti a les teves necessitats. Per diferenciar els tipus de bases, a part d'escollir una base o una altra en funció del nombre de preses que tingui i de la utilitat que se li donarà, podem distingir entre:

  1. Bases amb botó ON / OFF, com el seu propi nom indica, són aquelles bases que es caracteritzen per tenir un botó d'encesa i apagat que permet encendre i apagar el corrent elèctric per a les diferents preses de la base.
  2. Bases sense botó ON / OFF, són aquelles bases que no tenen un botó que permet obrir o tancar el corrent elèctric, i per tant, si necessites desconnectar del corrent elèctric algun dispositiu que estigui connectat a la base, hauràs també de desendollar el cable de la base.