Bombetes globus LED

Descobreix la millor varietat de bombetes globus LED que il·luminaran les diferents estances de la llar i formaran part de la decoració del teu habitatge. Entra a Fesmés i troba les millors marques a preus increïbles!

Filtrar per:

Alçada (mm)
Potència (W)
Filtre

Necessites una bombeta amb un disseny diferent, que a més d'il·luminar, complementi l'estil decoratiu de l'habitatge? Si és així, estàs en el millor lloc!
A Fesmés hem preparat la millor elecció de bombetes globus LED perquè escullis el tipus i intensitat de llum que més t'agradi i aconsegueixis crear l'ambient desitjat per a cada estada de la llar.

Quines característiques presenten les bombetes globus LED?

Les bombetes globus LED tenen una llum molt semblant a la que emeten les bombetes halògenes, a diferència de la seva mida i disseny, ja que, en presentar unes dimensions més grans, no es poden posar a qualsevol tipus de llum. Per tant, aquestes bombetes encaixaran perfectament amb llums que tinguin una pantalla oberta o bé, amb aquelles que presentin una pantalla més ampla.

Quina funció tenen les bombetes globus LED?

Les bombetes globus LED presenten gran versatilitat, ja que poden ser utilitzades tant per il·luminar com per potenciar i complementar l'estil decoratiu de l'habitatge.

La seva principal funció és la d'il·luminar zones de forma general, però també es poden col·locar estratègicament a llums auxiliars, per crear un ambient o un altre. D'aquesta manera, comptar amb una bombeta globus LED serà tot un encert, perquè podràs combinar diferents ambients en una mateixa estada, ja sigui perquè et ve de gust tenir un punt de llum ambiental, que t’aporti aquesta sensació càlida i de benestar o bé, perquè prefereixis tenir una llum genèrica per enllumenar una estada determinada.