Flexos dutxa

Assegura't una dutxa relaxant amb la nostra selecció de flexos de dutxa. Una varietat d'opcions d'acer inoxidable i pvc, resistents a l'aigua i a la calor, perquè puguis gaudir de la dutxa com a esperes!

Filtrar per:

Marca
Col·lecció
Material
Color
Longitud (mt)
Filtre

A FesMés posem a la teva disposició una selecció variada de flexos de dutxa, per a quep puguis triar el que s'adapti millor a les teves necessitats. Entre les opcions, trobaràs diferents flexos de dutxa en dissenys i material variats, anant des del metall doble, a l'acabat platejat, o de llautó amb altres flexos extensibles.

Què és el flexo de dutxa?

Quan parlem dels flexos de dutxa, breument els definim com a mànegues normalment flexibles (encara que hi ha dissenys més rígids), que connecten l'aixeta del la qual surt l'aigua amb l'altre extrem de la dutxa.

És a dir, s'encarrega de connectar totes dues sortides perquè, en obrir l'aixeta de la dutxa, l'aigua surti per l'extrem. Els flexos de dutxa es dissenyen per a ser resistents a la corrosió de l'aigua o la calç, però també a la calor.

Tipus de flexo de dutxa

Solen ser flexibles en la seva majoria, perquè la persona que es dutxi pugui moure l'extrem per on surti l'aigua per a dutxar-se amb comoditat. Entre els tipus de flexo de dutxa, trobem una varietat que es compon d'acabats en metall doble, platejat, acer inoxidable, doble extensible i de llautó. És per això que formen part dels accessoris de dutxa.

Les opcions van orientades a oferir un disseny adaptat a l'ambient que necessitem decorar i la seva funcionalitat més pràctica. Dins dels detalls, els flexos solen estan pensats per a no tallar ni produir fricció, gràcies al seu aspecte llis o estriat segons el material de l'acabat. A més, en el seu interior contenen un tub d'ABS, per on circula realment el circuit d'aigua, mentre que l'exterior s'encarrega de la seva durada i resistència.

On comprar un flexo de dutxa?

Des de FesMés hem realitzat una selecció de diferents flexos per a oferir opcions segons cada necessitat. Els podràs trobar en diversos acabats, per a satisfer els aspectes tant de disseny com de practicitat. A la nostra botiga en línia, pots comprar els flexos de dutxa i triar entre dues opcions d'enviament. D'una banda, podem portar el flexo directament fins a la teva casa o pots venir-lo a buscar a la botiga més pròxima. No ho dubtis i dona un cop d'ull a les nostres opcions!