Barres de cortines vintage i accessoris

Suma't a la tendència vintage! Entra a Fesmés i descobreix la gran diversitat de barres de cortines vintage i accessoris en acabats i dissenys diferents que no passaran mai de moda. Te’ls perdràs?

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Color
Diàmetre col·lecció
Longitud (mt)
Filtre

Si t'agrada la decoració vintage, estàs al millor lloc. A Fesmés tenim la millor selecció de barres de cortina vintage i accessoris perquè llueixis les teves cortines amb classe, estil i elegància.

Quines característiques tenen les barres de cortina vintage i accessoris?

Escollir una barra de cortina vintage sempre serà una bona decisió, ja que, a més de ser un estil que no passa mai de moda, et permetrà moblar la sala i decorar el teu habitatge amb un estil que no passarà desapercebut, ja que estem parlant d'un estil antic, que transformarà els petits racons i estades en llocs amb encant, ambientats en èpoques passades.

En aquesta secció t'oferim barres de cortina vintage amb diferents acabats i col·leccions, perquè realment trobis la que més t'agradi i puguis combinar diferents col·leccions a les diferents estances de la llar. A més, disposem de tots els accessoris vintage a conjunt, així com terminals, anelles i suports cortina perquè puguis instal·lar i lluir les teves cortines vintage com mai.

Independentment de la col·lecció que escullis, les barres de cortina vintage crearan l'ambient idíl·lic que tant havies somiat. No esperis més i tria la teva preferida!