Què és una caixa de registre?

Una caixa de registre o derivació, és una caixa que s'encarrega de protegir totes les connexions i interconnexions elèctriques que hagi presents a l'habitatge, ja que conté tots els cables elèctrics de forma segura i protegida, amb la finalitat que no hi hagi cap tipus de incident.

Aquest tipus de caixes de registre elèctric estan fabricades amb material aïllant per aportar encara més protecció en cas de sobrecàrrega elèctrica, i, a més, les trobaràs en diferents models i dissenys, una que escullis la que més t'agradi per al teu habitatge.

Entra a FESMÉS i tria la caixa de registre perfecta per al teu habitatge o negoci!

Quin tipus de caixes de registre elèctric trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció trobaràs la millor selecció de caixes de registre electrònic en diferents mides i colors, perquè trobis la que millor combini amb la decoració i estil del teu habitatge.

Si ens centrem en el tipus d'instal·lació, podem diferenciar els següents tipus de caixes de derivació o registre elèctric:

  1. Caixa estanca, és un tipus de caixes que es caracteritzen per tenir resistència davant les inclemències meteorològiques i gran protecció IP, ideal per instal·lar a l'exterior de l'habitatge, ja que el seu format impedeix que entre qualsevol tipus de sòlid o líquid que produeixin avaries.
  2. Caixa per encastar, és un tipus de caixa, que com el seu propi nom indica, la instal·lació es realitza de forma encastada ja sigui en parets o falsos sostres.

 

Avantatges de comprar una caixa estanca de registre

Les caixes estanques de registre aporten un gran ventall d'avantatges que s'han de tenir en compte a l'hora de comprar un model o un altre. Entre els diferents avantatges destaquemels més significatius:

  1. Són caixes molt resistents amb gran protecció contra impactes i cops.
  2. Tenen gran resistència a la calor i al foc.
  3. Ofereixen màxima protecció a les connexions elèctriques, aïllant-les d'aigua, pols i altres elements que puguin danyar la connexió elèctrica i causar una avaria en els cables.
  4. Són molt fàcils d'instal·lar i duradores.

 

Característiques de les caixes de connexions elèctriques

Les caixes de connexions elèctriques compten amb una gran varietat de característiques que les converteixen en elements essencials que han d'estar presents en qualsevol habitatge o negoci per protegir les connexions elèctriques. Entre les diferents característiques, diferenciem les següents:

  • Estan fabricades per diversos materials molt robustos per aportar la màxima protecció possible i garantir el correcte funcionament de les connexions elèctriques.
  • Disponibles en diferents mides amb la finalitat d'adaptar-se completament a les mesures i necessitats de cada habitatge.
  • Gran nivell de protecció amb certificats que demostren la gran capacitat estanca en referència a l'entrada de pols, brutícia o aigua.
  • Gran resistència amb tractaments anticorrosius.