Topalls per a portes

La millor varietat de topalls per a portes disponibles en diferents acabats i grandàries: imantats, adhesius i més. Protegeix les portes amb estil!

Filtrar per:

Tipus de producte
Sistema de fixació
Color
més... menys
Filtre

Què és un topall per a porta?

Un topall per a porta es considera l'accessori imprescindible que han d'incorporar totes les portes, ja que es caracteritza per ser un petit element que protegeix les portes de possibles cops contra la paret, i per tant, té la finalitat de protegir tant la mateixa porta com la paret de possibles danys i marques.

Compra els millors topalls per a portes a FESMÉS

Si ets d'aquelles persones que sempre va de pressa i corrent o simplement no sols tenir molta cura amb les portes de la llar, et caldrà comptar amb un topall per a porta.

A FESMÉS volem que mantinguis el mobiliari i les parets de l'habitatge en perfecte estat, per aquest motiu posem a la teva disposició els millors topalls per a portes en diferents mides, colors i formes, amb la finalitat que trobis el que millor combini amb el color de la porta i del terra de casa teva.

Per què comprar un topall porta?

Segur que a tu també t'ha passat, d'entrar a casa amb pressa i amb el temps just per fer el menjar o amb estrès després de fer la compra del mes, i obrir la porta de tal manera que se t'escapa i topa contra la paret, deixant una petita fissura o marca de record. I perquè ens hem d'enganyar, però en aquest moment, és quan la ràbia s'apodera de nosaltres i ens adonem de la importància que tenen els topalls per a portes.

En comprar un topall per a porta, guanyaràs en tranquil·litat, perquè ja no et farà res obrir la porta amb les mans plenes de bosses sense poder esmorteir el cop o obrir la porta tan de pressa que no tinguis temps a sostenir-la, perquè comptaràs amb la tranquil·litat que la paret i la porta romandran intactes gràcies a la presència del topall. No t'ho pensis més i oblida't d'obrir la porta i colpejar-la contra la paret!

Troba el topall de porta, falca o retenidor porta ideal!

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de topalls de porta, falques i retenidors porta perquè trobis el que més t'agradi per al teu habitatge. Podràs combinar diferents models i col·locar-los per les portes de la llar o si ho prefereixes, escollir un mateix model per tot el teu habitatge. Si ens centrem en el sistema de fixació al terra o paret, trobem els següents:

Sense fixació, es tracta de falques que no van fixades a cap lloc, ja que es col·loquen directament a terra per impedir que la porta superi la distància de la falca, evitant així que toqui amb la paret.
Adhesius, són els topalls per a portes que van enganxats a terra amb un adhesiu, sense necessitat d'haver de fer forats. Una opció molt còmoda i recomanable, ja que quan vulguis reemplaçar els topalls, únicament hauràs de desenganxar el topall de terra.
Amb cargols, aquest tipus de topalls sí que requereixen fer forats i per tant, de materials i eines específics per poder dur a terme una correcta instal·lació.

No tots els topalls disposen d'una forma igual, ja que sigui per funcionalitat o simplement gust, d'entre tot el catàleg pots escollir topalls amb mecanismes diferents:

Silenciosos, disposen d'una goma prou ampla per evitar que es produeixin sorolls que puguin resultar molestos a l'obrir completament la porta.
Amb amortidor, l’objectiu és el mateix que els silenciosos, però amb un sistema més complex que els anteriors.
Magnètics, topalls dissenyats amb una part imantada i una altra metàl·lica que permeten la fixació de la porta, evitant així petits moviments que es puguin produir un cop la porta es troba oberta.
Amb retenidor, pensats per retenir la porta i evitar que es tanqui, són ideals per evitar que hi hagin tancaments violents provocats pel vent, entre d'altres.
Per parets, tot i que els topalls més comuns s'instal·len a terra, també hi ha topalls de parets per portes, normalment amb sistema de fixament mitjançant adhesiu.

Topalls en diferents formes i materials

La forma és un altre característica que pot diferenciar els topalls: amb tòrica o doble tòrica, cilíndrica, semiesfera, entre d'altres.

Els topalls de porta estan construïts en diferents acabats com els cromats, d’acer inoxidable, de diferents tipus de fusta o fins i tot en altres d’especials com jutge, sorra i polièster, disponibles en dimensions més grans.