Llistons fusta exterior

Selecció de llistons de fusta tractada per a exterior. Desenvolupa la teva creativitat construint casetes, rafals, tarimes, jardineres, i molt més. Enviament ràpid.

Filtrar per:

Secció (mm)
Color
Filtre

Comprar llistons fusta tractada per exterior

Els llistons de fusta són una excel·lent opció per a decorar sòls i parets exteriors de la teva casa. La fusta amb la que estan creats els llistons de Fesmés està tractada, per la qual cosa duradora, resistent a les inclemències del temps i es pot pintar o envernissar per a adaptar-la al gust de cadascun. A més, els llistons de fusta estan fabricats amb fusta ecològica, podent ser reciclats fàcilment.

Tingues en compte que la fusta és un material natural que ofereix una gran quantitat d'avantatges a l'hora de construir o renovar una llar. És resistent, durador i estètic, per la qual cosa s'ha convertit en un dels materials favorits per a molts arquitectes. Encara tens dubtes sobre si utilitzar, o no, llistons de fusta per a renovar espais exteriors?

Què és un llistó de fusta exterior?

Els llistons de fusta exterior són estructures de fusta que serveixen per a la reforma, decoració i muntatge d'estructures exteriors. Els llistons estan normalment fabricats amb fusta de cedre, avet i teca, i estan disponibles en diferents mesures i formes.

Què es poden fer amb llistons de fusta per a exterior?

Amb els llistons de fusta per a exterior podem realitzar construccions d'estructures decoratives com el cobriment de parets i sòls a l'estil de tarimes, així com estructures per a dividir espais… A més de tot això, també poden ser usades per a altres tasques de bricolatge com el muntatge de pèrgoles, casetes o petites estructures per a cobrir objectes que interessi cobrir de pluja o altres inclemències. Les possibilitats per a la decoració de jardins són infinites!

Un dels elements que més s'utilitzen en la decoració amb fusta són els llistons. Es tracta de tires rectangulars o quadrades de fusta que es poden fer servir per a afegir un toc decoratiu a qualsevol espai. Els llistons de fusta per a exterior són perfectes per a protegir les superfícies de la llar contra el sol, la pluja i el vent. També són una excel·lent opció per a revestir parets i sostres, donar forma a mobiliari o crear separacions entre ambients.