Brotxes i paletines

Descobreix la millor selecció de brotxes i palets que et permetran pintar i perfilar amb precisió, cuidant fins l'últim detall perquè el teu projecte de pintura surti perfecte. Troba en FESMÉS la brotxa o paletina ideal per a tu!

Filtrar per:

Tipus de producte
Amplada (mm)
més... menys
Filtre

Què són les paletines i les brotxes?

Les paletines i les brotxes de pintor són de les eines més utilitzades entre els professionals i els aficionats a la pintura. S'utilitzen per a pintar grans superfícies on un corró no pot accedir per la seva forma, o per ser un espai o una superfície irregular. Gràcies a la gran varietat de models existents, mesures i tipus de cerra, pots trobar tot tipus de paletines i brotxes per a l'aplicació de pintures plàstiques, acríliques, vernissos, esmalts, etc.

Comprar paletines i brotxes de pintor a Fesmés

Les paletines i les brotxes són adequades per a pintar superfícies planes o irregulars amb gran precisió. Com hem comentat anteriorment, s'utilitzen per aplicar diferents productes, en aquest apartat t'expliquem els diferents tipus de paletines i brotxes especialitzades.

Tipus de paletines i brotxes de pintar

 1. Paletina triple punta: d'ús general en bricolatge per a tot tipus de pintures i aconsellada per a aplicacions en què es requereixi una preparació prèvia de les superfícies a pintar com ara el mini, tapaporus, matacorcs, coles, etc. Barreja de cerra xinesa + PET.
 2. Paletina doble punta: d'ús general en aplicacions professionals en tot tipus de pintures. Disposen de cerra 100% natural xinesa d'alta qualitat que deixen anar la pintura d'una manera més uniforme i lenta.
 3. Paletines per lacar: cerra 100% natural xinesa de màxima qualitat, de la mateixa longitud i regulars. D'ús ocasional per lacar tot tipus de superfícies.
 4. Paletines per pintures acríliques: cerra 100% natural xinesa + PET de gran qualitat, regulars i d'igual longitud per a tot tipus d'aplicacions de bricolatge. Paletina d'ús esporàdic no professional.
 5. Paletines per esmaltar: cerra 100% natural xinesa, regular i d'igual longitud. Alta qualitat per a tot tipus d'esmalts: acrílics o sintètics en aplicacions de bricolatge.
 6. Paletines per envernissar: cerra 100% natural xinesa de gran qualitat, regulars i d'igual longitud per a tot tipus de vernissos, ja siguin a l'aigua, sintètics o amb poliuretà. Ús exclusiu en aplicacions de bricolatge.
 7. Paletines per pintures a l'aigua: fabricades amb fibres de PET + PBT de màxima qualitat per obtenir superfícies amb un excel·lent acabat.
 8. Paletines per radiadors: fabricades amb cerra xinesa, són específiques per a pintar radiadors. Gràcies a la seva forma corba, et permeten accedir fàcilment a tots els racons.
 9. Paletina tremp universal: fibres de pèl barreja amb PVC dissenyada espacialment per a pintar al tremp en aplicacions domèstiques.
 10. Brotxa rodona especial bricolatge: gràcies a la seva forma arrodonida, està especialment dissenyada per a retallar. Gran facilitat per carregar pintura gràcies a la cerra especial xinesa + PET, acabat homogeni i anivellament immillorable. Es pot utilitzar en tot tipus de pintures.
 11. Brotxa virolla daurada: cerra pura 100% natural xinesa i extrallarga perfecta per a l'aplicació de vernissos i esmalts. També pot utilitzar-se per retallar sense cap tipus de problema. Excel·lent anivellament i òptim acabat.

 

Usos de la brotxa i paletina

Dins de la gran varietat de brotxes i palets que hi ha al mercat, podem trobar diferents usos:

 • Les brotxes petites, s'utilitzen generalment per a realitzar treballs que requereixen precisió i cura dels detalls.
 • Les brotxes grans, es fan servir per pintar espais de grans dimensions.
 • Les brotxes de punta plana, s'utilitzen per a la majoria de projectes de pintura, ja tenen gran poder de cobriment i, per tant, optimitzen el temps de treball.
 • Les brotxes rodones o cisellades, s'utilitzen per a les finestres i talls de cantonades.
 • Paletines angulars, s'utilitzen per perfilar.
 • Paletines canàries, s'utilitzen per a pintar parets i sostres, ja que presenten una forma més ampla.