Flexo d'escriptori: 

Per treballar o estudiar còmodament i sense danyar la vista, cal una il·luminació que aporti una llum directa i suau, amb la finalitat de facilitar-te la lectura i evitar aquests mals de cap que sorgeixen quan passem hores i hores estudiant o treballant. A Fesmés t'oferim una gran varietat de flexos i llums d'escriptori en diferents colors i dissenys, perquè escullis la que més t'agradi i gaudeixis d'una llum òptima i adequada.

Quins avantatges tenen els flexos i làmpades d'escriptori?

El principal avantatge dels flexos i llums d'escriptori és que formen part de la il·luminació més efectiva que hi ha per a una taula o escriptori, ja que, gràcies a les seves reduïdes dimensions, ofereixen una llum directa i suau alhora.

Aquest tipus de llum és ideal per treballar o estudiar, sense importar el mètode que utilitzis, sigui en paper o a través d'una pantalla d'ordinador, necessitaràs un flexo o llum d'escriptori que et faciliti la visibilitat i la lectura.

Un altre dels avantatges més importants que presenten els flexos i llums d'escriptori són la seva gran versatilitat, ja que a més de la funcionalitat que desenvolupen, facilitant-nos el treball i evitant la fatiga ocular, ens ofereixen un altre tipus de prestacions, ja que són una opció ideal per complementar la llum dels focus sostre, col·locant un flexo en aquells racons de la llar que no tenen llum o fins i tot, per a col·locar a l'exterior de l'habitatge, sota el porxo o a la zona coberta de la terrassa de jardí.

Per què tenir un flexo d'escriptori?

  • El flexo és essencial per proporcionar una correcta il·luminació a l'hora de treballar, estudiar o fer qualsevol feina que requereixi concentració.
  • Els flexos són fàcils d'instal·lar i es poden canviar de lloc constantment gràcies a les seves mesures i al seu pes.
  • Tenen una eficiència energètica molt adequada i són adaptables a qualsevol entorn.