Penjadors abatibles i extraïbles

Descobreix els nostres penjadors abatibles i extraïbles, la solució perfecta per posar ordre al teu armari.

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Què són els penjadors abatibles i extraïbles per a armari?

Els penjadors abatibles i extraïbles estan dissenyats per maximitzar l'espai i facilitar l'accés a les peces de roba.

Un penjador abatible és aquell que es pot plegar o desplegar segons sigui necessari. Això significa que el pots desar quan no l’estiguis utilitzant, estalviant així espai al teu armari. A més, en ser ajustable en alçada, pots adaptar-lo segons la mida de les teves peces, ja siguin camises, pantalons o vestits llargs.

D'altra banda, els penjadors extraïbles són aquells que es poden treure completament de l'armari per facilitar la selecció de la roba. Amb aquest tipus de penja-robes, no hauràs de furgar entre les peces per trobar el que busques. Només cal extreure'l i triar la peça desitjada.

Avantatges de tenir un penjador abatible i extraïble al teu armari

T'expliquem tots els avantatges que aquests tipus de penja-robes ofereix per mantenir el teu armari ordenat i funcional:

  • Estalvi d'espai: Un dels principals avantatges de tenir un penjador abatible i extraïble al vostre armari és que us permet maximitzar l'espai disponible. En poder plegar-lo quan no l'estàs utilitzant, alliberaràs espai per a altres elements de l'armari o simplement per moure't amb més facilitat dins d'aquest.
  • Major capacitat d'emmagatzematge: Gràcies al seu disseny, els penjadors abatibles i extraïbles poden albergar una quantitat considerable de peces sense ocupar massa espai al teu armari. Això és especialment útil si tens un armari petit o si necessites fer-ne ús per a diferents tipus de roba.
  • Fàcil accés a la roba: Amb un penja-robes abatible i extraïble, ja no hauràs de preocupar-te per desordenar tota la roba en tractar de trobar una peça específica. En ser extraïble, podràs accedir fàcilment a qualsevol article penjat sense haver de desplaçar altres peces.
  • Ordre visual: La possibilitat de plegar aquest tipus de penjador també contribueix a mantenir una aparença més ordenada al teu armari. En no tenir peces sobresortint constantment, tot es veurà més net i organitzat.
  • Versatilitat: Els penjadors abatibles i extraïbles venen en diferents mides i formes, cosa que et permet adaptar-los a les teves necessitats específiques.
  • Fàcil instal·lació: A diferència d'altres sistemes d'organització per a l'armari, els penjadors abatibles i extraïbles són molt fàcils d'instal·lar. No requereixen eines especials ni coneixements tècnics, per la qual cosa pots estalviar temps i esforç en col·locar-los al teu armari.

Com triar el millor penjador per al teu armari

Primer, hem de considerar l'espai disponible al nostre armari. Si comptem amb un armari petit o limitat, és recomanable optar per un penjador abatible. Aquest tipus de penja-robes es plega cap a dins de l'armari quan no està en ús, cosa que permet aprofitar al màxim l'espai disponible.

Una altra opció a tenir en compte són els penjadors extraïbles. Aquests llisquen cap a fora de l'armari i ens ofereixen més capacitat d'emmagatzematge. Són ideals per guardar peces llargues com abrics o vestits i ens faciliten accedir-hi sense haver de treure tota la roba de l'armari.

A més de la mida i funcionalitat, és important triar un penjador resistent i durador. Els materials més comuns són el metall i el plàstic, tots dos ofereixen una bona estabilitat i suport per a les nostres peces.

Un altre factor per considerar és la quantitat de pes que suporta el penjador. És important conèixer quanta roba planegem penjar-hi per evitar sobrecarregar-lo i prevenir possibles danys.