Ganivets de cuina i taules de tall

Àmplia selecció de ganivets de cuina de diferents materials, mides i funcionalitats que et permetran cuinar els teus millors plats. Entra a Fesmés i troba els imprescindibles per a la teva cuina als millors preus!

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Material
Filtre

Els ganivets de cuina són dels estris més importants d'una cuina, independentment de si ets un xef professional o un aficionat a la cuina, heu de tenir uns bons ganivets de cuina per a desenvolupar les teves habilitats culinàries. Entra a Fesmés i descobreix una gran varietat de ganivets de cuina de diferents mides i materials a el millor preu.

No serveix de res tenir uns bons ganivets de cuina si no comptes amb una superfície que et permeti treballar i manipular aliments. Les taules per tallar són el complement perfecte. Gràcies a elles, t'ajudaran a obtenir un tall perfecte a les verdures, carns, i tot tipus d'aliment.

Tipus de ganivets de cuina

Si t'agrada la cuina, seràs conscient de la importància que té escollir un bon ganivet de cuina que talli amb facilitat, precisió i et permeti manipular els aliments còmodament, protegint la superfície amb una taula de tallar. Posem a la teva disposició diferents tipus de ganivets de cuina i taules de tallar de diferents dissenys perquè escullis el que més s'adeqüi a les teves necessitats.

Hi una infinitat de tipus de ganivets de cuina al mercat, però no tots compten amb el material idoni per a treballar. A més, no tots fan el mateix tall gràcies a les seves puntes, ja que depèn de l'aliment a tallar serà millor comprar un ganivet afilat per tallar a carn, per desossar el pollastre, o per tallar el pa.

Els ganivets de cuina d'acer inoxidable són la millor opció si estàs buscant comoditat i durabilitat, però si prefereixes que tinguin una gran capacitat de tall i lleugeresa, els ganivets de tallar de ceràmica seran ideals per a tu, aquests ganivets tenen una capacitat de tall superior que un ganivet tradicional i amb un disseny més ergonòmic. No podem oblidar tampoc un dels ganivets més importants i que molts encara desconeixen, el ganivet desossador, aquest tipus de ganivet és de gran utilitat per separar l'os, la pell i el greix de la carn i el pollastre. En definitiva, tenim ganivets per a tots els gustos i necessitats, des dels ganivets peladors amb bec de palla per als amants de les truites de patates, fins els ganivets per a pizza, ganivets per a carn i ganivets per tallar el pa.