Click & Collect: Reservar online i recollir en una botiga FESMÉS

La funció "Click & Collect" es refereix a la reserva de productes a través del web i, posteriorment, recollir-los i pagar-los en una botiga física FESMÉS seleccionada pel client.

Després de validar la reserva amb el botó "reservar" a la web i rebre un e-mail amb els detalls de la reserva, s'enviarà una sol·licitud de reserva al centre FESMÉS escollit. Per a la seva recollida a la botiga caldrà adreçar-se a recepció i presentar el document rebut per correu electrònic en el moment de la realització de la reserva.

Els productes estaran reservats per a vostè fins a un màxim de 15 dies hàbils posteriors a la data sol·licitada. El pagament de la reserva es farà sempre en el moment que recullis la comanda a la botiga FESMÉS. Si alguns dels productes de la vostra reserva no estan disponibles, se us informarà via correu electrònic.

La compravenda del producte es conclou en el moment de recollida i pagament dels productes per part del client a la botiga FESMÉS.

Com reservar online pas a pas

Com reservar una comanda a la botiga online www.fesmes.com i recollir-la al teu centre FESMÉS més proper.

  • Comprova la disponibilitat i el termini de lliurament del producte escollit amb un sol clic a "Comprovar disponibilitat a la botiga".
  • Afegeix el producte a la cistella, amb el botó "Afegir".
  • En passar per caixa, escull l'opció "Recollida a la botiga".
  • Tramet la reserva: Omple amb les teves dades personals i selecciona la teva botiga FESMÉS.
  • Valida la reserva amb el botó "Reservar".
  • Rebràs un e-mail amb els detalls de la reserva. Si no el reps, comprova la teva carpeta spam.
  • Un cop confirmada la teva reserva, t'informarem perquè puguis venir a recollir el teu producte a la botiga FESMÉS que has seleccionat.

Després d'informar perquè puguis venir a recollir la reserva a la botiga FESMÉS que has seleccionat, tindràs fins a un termini màxim de 15 dies per recollir la teva reserva a la botiga FESMÉS seleccionada.