Segelladors i massilles

Descobreix la millor selecció de segellants i massilles que et permetran reparar, segellar, fixar i enganxar tot el que necessitis! Entra a FESMÉS i aprofita't de la millor qualitat a preus increÏbles.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Color
Aplicació
Filtre

Què és un segellador i massilla?

Els segelladors i massilles són productes que no poden faltar en cap tasca de construcció ni bricolatge, ja que d'una banda et permeten reparar, segellar i omplir qualsevol tipus de material, i, d'altra banda, et permeten fer treballs de renovació i construcció de superfícies.

Per tant, si ets un amant del bricolatge o estàs plantejant-te fer reformes en l'habitatge i canviar l'estil decoratiuja sigui reparant materials danyats o reemplaçant-los per materials nous, et caldrà comptar amb segelladors i massilles.

Per què comprar massilles i segelladors?

Les massilles i els segelladors et permetran reparar qualsevol material i renovar l'aspecte del teu habitatge, ja que, segur que a tu també t'ha passat, de comptar amb una paret desnivellada, de tenir materials esquerdats a l'habitatge o bé, d'haver arrencat paper pintat de la paret, moqueta o qualsevol altre producte sense cap tipus de cura i danyar la superfície, oi? I en aquest moment, és precisament quan ens adonem que necessitem comptar amb massilles i segelladors que reparin tota mena de superfícies i ens ofereixin una solució ràpida.

Característiques de la massilles i segelladors

Les massilles es caracteritzen principalment pel gran poder de farciment i la capacitat que desenvolupen de i reparar tot tipus d'esquerdes i fissures, deixant la superfície impol·luta.

Els segelladors o segellants no deixen de ser massilles amb un alt rendiment, capaços de segellar com les silicones i també d'omplir.

Quin tipus de massilles t'oferim a FESMES?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de massilles, entre les quals podem diferenciar les següents:

 1. Massilles altes temperatures, com el seu propi nom indica, són massilles que s'utilitzen per omplir i segellar materials que estan sotmesos a temperatures molt altes, com poden ser les llars de foc, forns, calderes de calefacció, etc.
 2. Massilles reparadores fusta, ideals per a fixar, omplir i reparar tot tipus de fustes, així com taules, cadires i mobiliari de fusta, tant d'interior com d'exterior.
 3. Massilles reparadores plàstic, és un tipus de massilla molt resistent, capaç de reconstruir, fixar i omplir tota mena de plàstics.
 4. Massilles reparadores multiús, és una massilla molt versàtil i de gran ús, ja que és capaç de reconstruir materials i dur a terme les reparacions necessàries de la llar, sense importar el material o de la superfície a tractar.
 5. Massilles reparadores metall, és una massilla fàcil de modelar i molt resistent, ideal per a reparar tot tipus de metalls, ja que un cop se solidifica, s'endureix com l'acer, transformant-se en un material ultra resistent.
 6. Massilles segelladores construcció, perfecta opció per utilitzar en materials de construcció, ja que té gran resistència a la intempèrie i a l'envelliment. S'utilitza per a múltiples tasques, ja sigui per segellar juntes, enganxar finestres, com amortidor acústic, etc.

 

Quin tipus de segelladors trobaràs a FESMES?

 1. Segelladors cuines i banys, perfecte per utilitzar a la cuina o bany, ja que, com que no conté dissolvents, es pot pintar sobre sense cap problema.
 2. Segelladors juntes i esquerdes, és un dels més utilitzats per segellar tot tipus de juntes i esquerdes, ja siguin de finestres, portes, graons, sòcols, etc.
 3. Segellador adhesiu poliuretà, és un tipus d'adhesiu amb gran adherència i d'alt rendiment. A més, és resistent als raigs UV i repel·leix l'aigua.
 4. Segellador fusta, ideal per a reparar tot tipus de fissures en superfícies de fusta i omplir juntes de terres de parquet, laminats o de fusta.
 5. Segellador adhesiu construcció, té gran capacitat per fixar i segellar superfícies de construcció, ja siguin superfícies poroses, humides o mullades i en general, en qualsevol circumstància.

 

En definitiva, les massilles i els segelladors s'utilitzen principalment per omplir esquerdes que han aparegut en diferents materials o bé per omplir juntes i evitar que en aquest tipus de materials entre aigua o pols.