Paelles, graelles i woks

Àmplia varietat en paelles, planxes, graelles i woks antiadherents per a tot tipus de plaques, incloses les d'inducció. Entra a Fesmés i troba la millor qualitat i els millors preus en gran varietat de models, materials i mides

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Material
Diàmetre (Ø mm)
Filtre

Comprar paelles

Les paelles antiadherents, planxes de rostir, graelles i woks, són estris de cuina de gran durabilitat i és important triar una qualitat adequada. Si ets un amant de la cuina estàs en el lloc adequat, descobreix la nostra àmplia varietat en paelles, planxes de rostir, graelles i woks antiadherents per a tot tipus de plaques, incloses les d'inducció. Entra a Fesmés i troba la millor qualitat i els millors preus en gran varietat de models, materials i mides.

Comprar paelles antiadherents seran el teu millor aliat a la cuina, ja que t'ajudaran a preparar els teus plats sense preocupar-te que s'enganxin els aliments, gràcies als seus components antiadherents.

La major preocupació que té tot amant de la cuina, és la de conservar la superfície que recobreix la paella, el material utilitzat és el PTFE, conegut més habitualment com tefló que atorga les propietats antiadherents. T'aconsellem utilitzar estris de cuina de plàstic, fusta o bambú, evitant els de metall per mantenir les seves propietats.

Quins tipus de paelles antiadherents tenim disponibles?

A l'hora de comprar una paella és molt important tenir en compte que tipus d'inducció tenim a la nostra cuina: si és de gas o vitroceràmica, ja que això dependrà adquirir un tipus de paella o una altra. A continuació, et presentem les diferents paelles que disposem a la nostra botiga online:

Les paelles d'alumini forjat ens ofereixen molts avantatges com la seva gran lleugeresa, facilitat de maneig i disseny modern, sense oblidar la funcionalitat. Les paelles d'alumini forjat antiadherents, estan preparades per a plaques d'inducció que ens permet una distribució ràpida, òptima i progressiva de la calor.

Les paelles de ferro fos antiadherents, també són una opció ideal, ja que a més de ser més robustes i duradores, reparteixen molt bé la calor, aconseguint grans resultats de cocció i sabor.

Pels que adoren el menjar oriental, la paella wok d'alumini antiadherent és un dels productes més buscats per cuinar deliciosos saltats. La paella wok, és l'opció perfecta per portar una dieta molt més saludable, ja que s'utilitza menys oli al cuinar els aliments. Si t'agrada cuinar saludable, no pots oblidar-te de les olles vapor, que et permetran bullir les teves verdures preferides.

A més, si de tant en tant et ve de gust cuinar un potatge, amb les nostres olles podràs cuinar aquests tipus de plats que necessiten més temps d'elaboració, al cuinar-los durant hores i hores per aconseguir el gust i la textura adequada. 

Nota:
Les paelles antiadherents de qualsevol material, es poden rentar al rentavaixelles, però és recomanable rentar-les a mà per mantenir les seves propietats actives molt més temps.