Escales d'alumini domèstiques

Descobreix la millor varietat d'escales d'alumini domèstiques que et permetran arribar als punts més alts de la llar, pintar parets, canviar bombetes i molt més!

Filtrar per:

Marca
Tipus de producte
Nº esgraons
Filtre

Què són les escales d'alumini?

Les escales d'alumini es consideren una de les eines més importants i indispensables que han d'estar presents en totes les llars, independentment de la mida i espai de l'habitatge, comptar amb una escala d'alumini domèstica serà tot un encert.

Per a què serveixen les escales plegables d'alumini?

Les escales plegables d'alumini són de caràcter molt versàtil i et faciliten el dia a dia, ja que quan menys t'ho esperes és quan més les necessites, ja sigui per arreglar o instal·lar mobles de la llar, per fer qualsevol tipus de tasca de bricolatge o simplement per aconseguir arribar a aquells llocs que són d'impossible accés sense una escala.

Normalment, no ens adonem de la importància que tenen les escales plegables d'alumini fins que no arriba el moment en què les necessitem i no les tenim a la nostra disposició, Oi? No esperis que arribi aquest moment i compra una escala plegable d'alumini per a casa teva!

Compra la millor escala d'alumini plegable a FESMÉS

En aquesta secció trobaràs les millors escales d'alumini plegables perquè escullis la que millor s'adapti a les teves necessitats, ja que depenent de la mida i l'altitud que prefereixis, podràs escollir entre escales amb més o menys esglaons.

Els esglaons de les escales són els elements que permeten recolzar els peus per poder ascendir i descendir amb total facilitat, i, per tant, com més esglaons tingui una escala, major altura arribarà.

A FESMÉS t'oferim escales 3,4,5 i 6 esglaons, ideals per a facilitar-te les tasques de la llar, tant internes com externes, ja que les escales les podràs utilitzar també per a dur a terme les tasques al jardí, des de la poda d'arbres, fins a la decoració de la teva zona chill out.

Avantatges de comprar una escala d'alumini domèstica

Les escales d'alumini domèstiques compten amb una gran varietat d'avantatges en comparació amb un altre tipus d'escales, entre les quals destaquem les següents:

  1. Són molt fàcils d'instal·lar i transportar, ja que a l'ésser un material que no és pesat i a més en poder-se plegar, tenen l'avantatge que es poden transportar i col·locar al lloc que millor et convingui.
  2. Gran resistència, perquè l'alumini és un material molt durador i resistent a la corrosió, i, per tant, poden estar perfectament a la intempèrie sense que la seva qualitat ni aspecte es vegi afectat.
  3. Beneficien el medi ambient, ja que, per a la fabricació d'escales d'alumini, no es requereixen activitats nocives, com passa amb les escales de fusta, i a més, l'alumini és un metall 100% reciclable.
  4. Són molt econòmiques, en comparació amb altres materials, ja que com que no requereix cap manteniment específic i en ser resistent a la intempèrie, són escales que et poden durar per tota la vida, i, per tant, la inversió únicament es realitzarà una vegada.


    Què tenir en compte en comprar escales plegables alumini?

    Quan es tracta de comprar escales d'alumini plegables, hi ha diverses coses a considerar per escollir-ne la més adequada. Primer has de tenir en compte la grandària de l'escala i fins a quina altura vols arribar amb ella, seleccionant una escala d'alumini amb un gran nombre d'esglaons per a situacions i espais més alts, com l'escala d'alumini plegable de 6 esglaons. Un altre aspecte a tenir en compte és el terreny en la qual planteges usar l'escala, encara que totes les escales plegables disponibles en Fesmés disposen d'una base de goma en les seves potes per a no danyar superfícies com els parquets laminats de fusta.