Carretons i plataformes

Transporta elements pesats de forma segura i sense esforç amb els nostres carretons! A FESMÉS t'oferim la millor selecció de carretons, des de carretons plegables fins a carretons amb plataforma. Troba el teu preferit!

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Què és un carretó?

Un carretó és un vehicle que s'utilitza per transportar elements pesants d'un costat a un altre, evitant així possibles accidents provinents d'aixecar massa càrrega sense ajuda d'un element de transport com aquest.

Els carretons els podem trobar de diferents models, amb una o dues rodes, amb plataformes o sense, però tots i cadascun d'ells tenen com a funció la de transportar càrregues d'un costat a un altre sense esforç.

Compra el carretó de mà ideal a FESMÉS

A FESMÉS som conscients de la importància que té per a tot aquell que vulgui realitzar un projecte de bricolatge o construcció, el fet de comptar amb un carretó de mà que permeti traslladar d'un costat a un altre les eina i càrregues pesades.

De manera que, si tens un taller o un espai en el qual desenvolupis els teus projectes i comptes amb materials pesats que necessiten ser transportats, et fascinaran els nostres carretons de mà!

Quins usos té un carretó plegable?

Els carretons plegables es poden utilitzar en diferents sectors i per dur a terme diverses tasques, ja siguin laborals o domèstiques. Entre els diversos usos, destaquem els més significatius:

  • Acostumen a utilitzar-se en el sector de la construcció, ja que són imprescindibles per a transportar materials pesants d'un costat a l'altre.
  • També s'utilitzen en jardineria, per transportar sacs de terra pesats o qualsevol altre producte amb grans volums.
  • Per a realitzar mudances són molt útils, ja que permeten desplaçar les caixes al lloc desitjat.

 

Quin tipus de carretons frontals i de càrrega trobaràs?

En aquesta secció descobriràs la millor varietat de carretons frontals i de càrrega, entre els quals trobem els següents:

  1. Carretons amb una roda, se solen utilitzar per transportar càrregues a mà, ja que es reparteix la càrrega de manera equilibrada, facilitant al fet que la persona que porta la càrrega. Aquests carretons es caracteritzen perquè el pes se situa entre el carregador i la roda.
  2. Carretons de dues rodes, són carretons que tenen major estabilitat sobre les superfícies i se solen utilitzar en espais de majors dimensions. No compten amb tanta maniobrabilitat com els carretons d'una roda.