Serjants, tensors i pinces

Necessites una eina de subjecció? En FESMÉS t'oferim els millors serjants manuals i assequibles que et permetran donar el millor acabat als teus treballs de bricolatge o fusteria.

Filtrar per:

Tipus de producte
Varietat
Longitud (mm)
Longitud (mt)
Pes suportat (kg)
Subjecció interior (mm)
Subjecció exterior (mm)
Capacitat càrrega fleixat (kg)
Filtre

Comprar serjants, tensors i pinces manuals

Sols fer treballs de bricolatge o fusteria? Llavors estàs en el millor lloc!

Els serjants són eines manuals que permeten subjectar fermament un element o peces entre si. És una eina molt útil per a fer treballs de tall, perforació, soldadura o assecat.

Es defineixen per tenir un gran poder de subjecció i que s'adapta a la grandària dels elements que necessitis fixar. En FESMÉS disposes d'una gran varietat d'eines d'aquest tipus, els serjants, els tensors i les pinces.

Tipus d'eines de compressió

  • Serjant d'extensió: Serveix per a realitzar un estrenyi ràpid i amb una sola mà mitjançant una palanca de desbloqueig. A més, aquesta eina permet unir peces amb força protegint la superfície dels objectes.
  • Serjant universal: Està format per dues mordasses fixes que a través del moviment d'un cargol aconsegueixes realitzar un estrenyi.
  • Serjant d'angle doble: Aquesta eina permet realitzar una subjecció a elements que requereixin la unió en un angle de 90 graus. Es pot fer servir amb només una mà.
  • Pinça de subjecció: Disposa de dues mordasses mòbils fàcils d’utilitzar amb les que et permet manipular i subjectar diferents materials i de diversos gruixos.
  • Ventosa de subjecció: És una eina destinada a la subjecció de cristalls que es maneja amb una mà i movent només una palanca.
  • Tensors de cinta: Serveix per a subjectar objectes grans i irregulars o diferents elements per al magatzematge a través d'una cinta tibada.

Què haig de tenir en compte abans de triar un serjant?

  • El sistema d'estrenyi: Depenent del fet que ús li donaràs, hauràs de tenir en compte si necessites una eina monomanual, de si precisa de les dues mans o de si és més còmode l'ús d'una cinta tensora.
  • L'ample de les mordasses: En aquest cas, és important determinar si necessites un serjant que tingui un grau d'obertura gran o petit, depenent del gruix dels materials amb els quals treballaràs.