Tacs

Aconsegueix una fixació resistent a parets i sostres amb els nostres tacs! A Fesmés trobaràs una gran varietat de tacs, des de tacs per pladur, tacs amb cargols, tacs específics, tacs per a fixacions pesades, etc. Troba el que necessites!

Filtrar per:

Filtre

Per a què serveixen els tacs?

Els tacs són un dels elements més importants quan parlem de fixar o ancorar qualsevol mena de producte en parets i sostres, així com quadres, llums, ventiladors i altres productes decoratius i funcionals.

La seva versatilitat i la seva facilitat d'instal·lació fan d'ells l'element perfecte per a assegurar els nostres objectes favorits. El millor de tot és que els tacs es poden reutilitzar una vegada i una altra, per la qual cosa no haurem de preocupar-nos per comprar nous cada vegada que necessitem fixar alguna cosa en les nostres parets o sostres.

Comprar tacs Fischer

La marca Fischer és una de les marques més reconegudes i més innovadora en el mercat de la fixació, disposant de múltiples aplicacions de gran qualitat per a la fixació de tota mena d'objectes en qualsevol superfície.

Els tacs Fischer es componen d'un cos de plàstic expandit i un pern metàl·lic que s'introdueix en el cos del tac. Aquesta combinació fa que els tacs Fischer siguin extremadament resistents i capaços de suportar grans pesos.

Per aquesta raó, el nostre catàleg ofereix multitud de models, variants i mesures per solucionar qualsevol situació de muntatge que necessitis.

Aquests tacs són la solució perfecta per als qui desitgen realitzar una fixació amb caragols de fusta o de caragols de rosca.

Com triar un tac Fischer?

Dins el món de la construcció hi ha infinitat de materials de construcció i multitud d'aplicacions, Fischer ofereix fixacions en plàstic i en metall per realitzar instal·lacions senzilles i fàcils a la llar, garatge, trasters, oficines, i altres llocs, de càrregues lleugeres i mitjanes i en materials com el formigó, pedra, totxana, plaques de guix, etc. També, si ho prefereixes, Fischer t'ofereix els tacs amb els cargols inclosos per a tota mena de solucions, que et permeten simplificar la compra sense haver de buscar els articles per separat.

Per a l'elecció d'un tac Fischer cal saber sobre quin material faràs la fixació i el pes de l'objecte per a una elecció adequada. Segons aquests paràmetres, escolliràs un model amb una mesura determinada i necessària per instal·lar allò que desitja.

  1. Per a instal·lacions de càrregues lleugeres, són les que estan per sota dels 20 kg, utilitza tacs Fischer S, SX o Duopower de diàmetre entre 4 i 5 mm.
  2. Per a instal·lacions de càrregues mitjanes, (entre 20 i 60 kg), utilitza tacs Fischer SX o Duopower de diàmetre entre 6 i 8 mm.
  3. Per a càrregues superiors als 60 kg, utilitza tacs Fischer SX o Duopower de diàmetre entre 10 i 16 mm.
  4. Per a muntatges en plaques de guix i plaques de fibra de guix utilitza el tac Fischer Duoblade autoperforant.
  5. Per fixar en espais buits, Fischer posa a la teva disposició els tacs de bolcada, que permeten la fixació de diferents gruixos de tauler i llargs útils en diferents materials de construcció. També pots utilitzar l'innovador tac Duotec de Fischer per a càrregues més pesades, en fixacions múltiples permet un muntatge molt ràpid i reduir la quantitat de fixacions sense perdre gens de seguretat.
  6. Tac metàl·lic FSL de Fischer ideal per a muntatges d'objectes de pes en formigó comprimit, ancoratge de gran resistència i econòmic que gràcies a la seva alta capacitat de càrrega transversal, ens permet realitzar ancoratges constructius i de forma temporal.