Els cavallets són l'element perfecte per proporcionar suport i estabilitat al vostre moble o lloc de treball! Aquests pràctics accessoris estan dissenyats específicament per sostenir taules, taulers i altres mobles lleugers, oferint una base segura i resistent.

Hi ha diferents tipus de cavallets, com els de fusta i els metàl·lics, que es poden triar en funció de l'estil i la decoració de casa teva, o la funcionalitat que necessitis. Els cavallets de fusta són ideals per a ambients més tradicionals o rústics, mentre que els cavallets metàl·lics són molt resistents i duradors, per la qual cosa són una opció ideal per a ús prolongat en entorns més industrials o moderns.

A més, els cavallets són molt versàtils i es poden fer servir en una varietat d'entorns, des de la cuina fins a l'estudi o el taller. I gràcies al disseny compacte i lleuger, són fàcils de transportar i emmagatzemar quan no es necessiten. Un ús clàssic és amb els taulers de fusta.

Tipus de cavallets

Segons el material, podem classificar els cavallets a:

 • Els cavallets de fusta són probablement els més tradicionals i populars. S'utilitzen comunament com a suports per a taules de fusta, ja que proporcionen un aspecte natural i càlid. Tot i això, també es poden utilitzar per exhibir quadres o llenços. Els cavallets de fusta solen ser més pesats i robustos que els metàl·lics, cosa que els fa perfectes per a l'ús en interiors.
 • Els cavallets metàl·lics són una opció moderna i versàtil. També es poden anomenar cavallets d'obra. Es poden utilitzar tant a interiors com a exteriors, ja que resisteixen millor a les condicions climàtiques adverses. També són generalment més lleugers que els de fusta, per la qual cosa són fàcils de transportar. Si cerques un suport versàtil i econòmic, llavors els cavallets metàl·lics són l'opció perfecta per a tu.

Els nostres cavallets compten amb una alçada ajustable per adaptar-se a les teves necessitats i una base antilliscant per garantir la seguretat i estabilitat del teu moble.

Característiques dels cavallets

 • Destaquen per ser duradors i resistents. Això és perquè tant la fusta com el metall són materials forts i duradors. A més, els cavallets estan dissenyats per suportar grans càrregues sense deformar-se o trencar-se, donant una base de càrrega segura i estable.
 • En conseqüència, és una peça molt versàtil. Això és perquè els cavallets es poden fer servir en una varietat d'entorns. Ens referim des de tallers i estudis d´art fins a jardins i terrasses. A més, també es poden utilitzar en interiors o exteriors, depenent del tipus de fusta que s'utilitzi.
 • A nivell de disseny són atractius. Els cavallets de fusta presenten un acabat càlid i agradable, de manera que poden afegir un toc d'elegància i estil a qualsevol espai en cas que els vulguem donar un ús més sostingut. I en aquells usos enfocats a la practicitat seran un bon company de càrrega. Els cavallets metàl·lics tenen un estil industrial que pot anar molt bé en espais que cerquin aquesta estètica.
 • Plegables i regulables. Alguns dels nostres models permeten plegar-los un cop utilitzat per a un emmagatzematge més compacte. I altres també permeten regular-ne l'alçada.

Usos del cavallet

Els cavallets són molt versàtils i tenen molts usos diferents. Un de molt típic és com a taules de menjador, en celebracions multitudinàries. Alguns dels usos més comuns dels cavallets de taula inclouen:

 • Suport per a taules: són ideals per sostenir taules i altres mobles lleugers, com ara consoles, escriptoris o taules de centre.
 • Suport per a llenços i taules de tallar: els cavallets també es poden utilitzar com a suport per a llenços i taules de tallar, especialment en entorns com ara tallers d'art o cuines.
 • Suport per a exposicions i esdeveniments: els cavallets són molt útils per sostenir i exposar diferents objectes en esdeveniments i exposicions, com ara llibres, productes o mostres.
 • Suport per a treballs de bricolatge i reparació: els cavallets també es poden utilitzar com a suport temporal per a treballs de bricolatge i reparació, com a soldadura o pintura, col·locant a sobre taulers o llistons de fusta exterior.

Exemples d’ús del cavallet

Alguns exemples de com es poden utilitzar els cavallets de taula inclouen:

 • Utilitzar un cavallet per sostenir una taula de cuina mentre es repara o pinta.
 • Utilitzar un cavallet per sostenir un llenç mentre es pinta.
 • Utilitzar un cavallet per sostenir una taula de centre mentre es fa servir com a expositor en un esdeveniment de productes.
 • I el cas més clàssic, per sostenir una taula o llistó com a ús per a un dinar o un sopar, com també d'exposició i mostra d'objectes.

Comprar cavallets en línia

Si cerques on pots comprar un cavallet de qualitat, però de preu assequible, comptem amb una varietat d'opcions perquè puguis trobar la que millor s'adapta a les teves necessitats.

També podeu visitar les nostres botigues físiques especialitzades en eines i materials de construcció. Als nostres punts de venda trobaràs una gran selecció de diferents mides i qualitats. Per descomptat, et proporcionarem assessorament i consells sobre com triar el cavallet adequat per als teus projectes.

D'altra banda, també podeu gaudir d'aquesta opció a través del web. Estarem encantats d'ajudar-te a resoldre els teus dubtes i estem convençuts que el cavallet que rebis a casa o el taller és just el que estaves esperant.