Taulers de fusta i panells sintètics

Els taulers de fusta són una opció popular per a molts projectes de fusteria. Poden ser usats per a construir mobles, panells i molt més.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els taulers de fusta són un material molt popular per a la construcció i la decoració. Són durables, resistents i relativament fàcils de treballar. A més, la fusta és un material natural que pot donar un toc càlid i acollidor a qualsevol espai. I és que els taulers de fusta es poden utilitzar per a fer moltes varietat i practictas diferents.

Usos dels taulers de fusta

Es poden usar com a revestiment per a parets i sostres, o com a panells per a portes i finestres. També es poden utilitzar per a fer mobles, com a taules, cadires i armaris. La fusta és un material versàtil que es presta a moltes aplicacions diferents. Quan es treballa amb taulers de fusta, és important usar les eines adequades i tenir clar quin és el projecte que volem aconseguir. T'en compte que per a ús exteriors més avançats, estaríem parlant ja de sòls de fusta exterior.

Tipus de taulers

Hi ha una gran varietat de taulers de fusta disponibles per a qualsevol projecte en el qual puguis estar treballant. Si necessites un tauler per a una taula o una prestatgeria de paret, per exemple, podràs trobar un fet de fusta sòlida i duradora. També hi ha taulers de fusta composta, que estan fets d'encenalls i pols de fusta barrejats amb resines. Aquests són menys costosos que els taulers sòlids i són ideals per a aplicacions en les quals no es requereix molta resistència.

Els taulers contraxapats també són populars, ja que estan fets de diverses capes de fusta finament polida. Són extremadament versàtils i poden usar-se per a gairebé qualsevol cosa, des de panells decoratius fins a mobiliari robust.

Característiques dels materials

La melamina és una resina sintètica que s'utilitza com a revestiment per als taulers de fusta. La melamina li dona a la fusta una superfície llisa i resistent a l'aigua. Els taulers de melamina són molt duradors i fàcils de netejar.Els taulers de melamina pretallats es troben en moltes botigues de bricolatge i són fàcils d'instal·lar. Les melamines precortadas venen en una gran varietat de colors i dissenys.

Els taulers aglomerats estan fets d'encenalls de fusta i resines sintètiques. Els taulers aglomerats són molt forts i duradors. Són fàcils de tallar i manipular, per la qual cosa són perfectes per al bricolatge.

Els Taulers MDF (Medium Density Fiberboard) estan fets de fibres finament polides de fusta. Els Taulers MDF tenen una superfície llisa i sense nusos, per la qual cosa són perfectes per a pintar o vernissar.

Colors de la fusta en tauler

Hi ha una gran varietat de colors de taulers de fusta disponibles en el mercat. Des dels tons neutres com el blanc i el beix, fins als colors vius com el groc i el taronja, hi ha un color de tauler de fusta perfecte per a cada espai. Si està buscant un look natural i acollidor, opti per taulers de fusta fosca com la caoba o el roure. Per a un ambient més modern i sofisticat, provi amb tons clars i brillants, com el blanc lacat o la noguera.

Els taulers de fusta són una opció popular per a la decoració, ja que ofereixen un aspecte natural i càlid. La fusta també és molt versàtil, per la qual cosa es pot usar en una gran varietat de dissenys. Els colors més populars per a la decoració amb fusta són el marró i el negre, ja que combinen bé amb la majoria dels altres colors. També es poden usar altres colors com el blanc o el gris, depenent de l'efecte que es desitja aconseguir.

I és que hi ha molts colors que es poden usar per a la decoració amb fusta. Els tons neutres com el blanc, el beix o el gris són sempre una bona opció. També es poden usar colors més vius, com el vermell, el groc o el blau. Els tons clars de fusta són perfectes per a crear un ambient relaxat i acollidor

Eines per als taulers de fusta

Quan treballes amb taulers de fusta, necessites tenir les eines adequades per al treball. En cas contrari, podries causar danys a la fusta o fer que el treball sigui molt més difícil del que hauria de ser.

Per exemple, si tallaràs taulers de fusta, necessitaràs un bon serra. Si no tens una bona serra, és probable que acabis danyant la fusta o fent que el tall no sigui tan precís com hauria de ser. A més, si escataràs les vores dels taulers, necessitaràs un lijador elèctric i un bon conjunt d'escates. Escatar la fusta pot ser bastant difícil si no tens les eines adequades.

En general, quan treballis amb taulers de fusta, necessitaràs:

-Una bona serra

-Un lijador elèctric

-Escates fines i gruixudes

-Una pistola de claus o bons martells

Compra el millor tipus de tauler per al teu projecte

Estàs a punt de donar-li un nou aspecte a la teva casa! Els taulers de fusta són perfectes per a això. Ja sigui que estiguis buscant renovar les teves habitacions, fer una nova taula o simplement donar-li un toc únic al teu espai, els taulers de fusta són la solució ideal. Hi ha un munt d'opcions diferents per a triar, així que trobaràs el perfecte per al teu estil i pressupost.