Connectors mànegues i aixetes

Descobreix la millor varietat de ràcords, connectors i adaptadors per aixetes i mànegues, ideals per a la unió de les mànegues de reg amb les aixetes, programadors, etc. Entra a Fesmés i troba'ls en diferents mides i materials!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Diàmetre (Ø mm) - Polzades
més... menys
Tipus de rosca
Filtre

Què és un connector per aixeta i mànega?

Els connectors per a aixetes i mànegues són peces fonamentals que s'utilitzen per unir diferents tipus de connexions d'aigua, és a dir, exerceixen diverses funcions, així com la de connectar l'aixeta o la presa d'aigua a la mànega, aconseguint unir l'aixeta amb la mànega, unir mànegues entre si, amb l'objectiu d'aconseguir una mànega molt més llarga, o bé, per connectar-la als seus diferents accessoris o vàlvules.

Quin tipus de connectors, adaptadors i complements per aixetes i mànegues tenim a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de connectors, adaptadors i complements per aixetes i mànegues perquè trobis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents tipus, diferenciem els següents:

  1. Abraçadores, es caracteritzen principalment per assegurar la correcta unió i subjecció del connector d'aixeta a la mànega.
  2. Adaptadors, tenen la funció de connectar una mànega d'aigua a les aixetes. En aquesta secció trobaràs adaptadors de diferents tipus que s'adaptaran a les diverses aixetes que tinguis presents a l'habitatge, així com adaptadors espiga, adaptadors aixeta i adaptadors aixeta cuina i bany, amb la finalitat que trobis l'ideal que encaixi perfectament amb la mida i tipus d'aixeta.
  3. Connectors de prolongació, són elements que tenen la funció d'unir mànegues per aconseguir prolongar-les de forma fàcil i ràpida.
  4. Derivacions, són elements que permeten la bifurcació d'una mànega, és a dir, des d'una sola presa s'aconsegueixen treure dues mànegues.
  5. Enllaços, són elements que serveixen per connectar l'aixeta a la mànega. Els trobaràs de diferents tipus, així com enllaços ràpids, enllaços ràpids stop i enllaços ràpids amb colze perquè trobis el que s'adapti millor al tipus d'aixeta que vulguis enllaçar.
  6. Juntes tòriques, són anells toroidals que s'encarreguen d'assegurar l'estanquitat, aconseguint així un segellat perfecte per evitar fuites d'aigua.
  7. Reparadors mànega, s'encarreguen tant de reparar mànegues danyades com d'aconseguir unir dues mànegues per obtenir una més llarga.

 

Com escollir l'adaptador per aixeta i connector de mànega adequat?

Abans d'escollir l'adaptador per aixeta i connector de mànega, és de vital importància que tinguis en compte els següents aspectes:

Per què necessites l'adaptador i connector, és a dir, quina necessitat ha de cobrir, ja que en funció de l'ús que se li farà, si és per derivacions, per a connectar una aixeta a la mànega o com a vàlvula de pas, hauràs de comptar amb un tipus de connector o un altre.

El tipus de rosca de l'aixeta, ja que, en funció de la rosca, hauràs d'escollir un connector o un altre.

Diàmetre de la mànega, per escollir l'adaptador i connector adequat.