Cargols rosca xapa

Descobreix la millor selecció de cargols rosca xapa amb els que podràs fixar, muntar diferents peces i col·locar finestres tant metàl·liques com de PVC! A Fesmés trobaràs diverses mides que s'adaptaran a les teves necessitats

Filtrar per:

Tipus de cabota
Diàmetre (Ø mm)
Longitud (mm)
Quantitat
més... menys
Filtre

Comprar cargols rosca xapa

A Fesmés disposem dels següents models de cargols:

Els cargols rosca xapa DIN-7504N es subministren amb punta broca, autotrepants i autorroscants (permeten perforar i roscar conforme s'avança), cap allomat i empremta Phillips. A Fesmés disposem de cargols autotrepants DIN-7504N fabricats en acer d'acabat zincat, que permeten perforar xapes des de 2 mm de gruix amb cargol de Ø3,5 mm fins a 6 mm amb cargol de Ø6,3 mm.

Els cargols rosca xapa DIN-7504P es subministren amb punta broca, autotrepants, autorroscants (permeten perforar i roscar conforme s'avança) i cap avellanat perquè quedin completament enrasats. Per el seu cargol autotalandrant DIN-7504P també està fabricat en acer d'acabat zincat, permetent perforar xapes des de 2 mm de gruix amb cargol de 3,5 mm fins a 6 mm amb cargol de Ø6,3 mm. Pel cap avellanat, és un cargol específic per a treballs de xapa i fusteria metàl·lica: portes, finestres, perfils, etc.

Els cargols rosca xapa DIN-7504K disposen de cap hexagonal amb una volandera soldada a la cabota, punta broca, autotrepants i autoroscants. Els cargols DIN-7504K estan fabricats en acer d'acabat zincat i es fan servir en tot tipus de treballs en aplicacions estructurals i xapes metàl·liques.

Nota: la longitud especificada s'aconsegueix mesurant la longitud total del cargol incloent-hi la punta broca i sense el cap.

Quins materials es poden treballar amb els cargols rosca xapa?

- Acer
- Ferro
- Acer inoxidable
- Alumini

Aplicacions dels cargols rosca xapa

- Estructures metàl·liques
- Unió de xapes metàl·liques
- Ferratges
- Façanes
- Cobertes

Per a què serveix un caragol rosca xapa?

Un caragol rosca xapa s'utilitza per a unir peces de metall mitjançant el caragolat o en PVC. Aquests caragols estan fets d'un metall resistent i tenen una rosca interna que s'adapta a la rosca d'un pern. El cap del caragol sol ser plana, la qual cosa permet que es pugui caragolar amb un tornavís. Caragols rosca xapa s'utilitzen en moltes aplicacions diferents, des de la fabricació fins a la construcció.

Com es posen els caragols en les xapes?

Es posen a través d'un forat en la xapa i després es caragolen perquè quedin fermament subjectes. Això ajuda a reforçar la xapa i fa que sigui més resistent a la deformació o el moviment.

Quants caragols es col·loquen per xapa?

Depèn de la grandària i el gruix de la xapa. Normalment, cada fabricant especifica aquestes quantitats, però per estàndard normalment es col·loquen 4 unitats de caragol x metre quadrat.

Per què tenen els caragols de rosca de xapa aquesta punta autorroscant?

Els caragols de rosca de xapa tenen aquesta punta autorroscant per a permetre que es caragolin i afluixin fàcilment. La punta autorroscant s'insereix al cap del caragol i actua com una dent de serra per a tallar la rosca en el metall. Això fa que els caragols siguin molt més fàcils d'usar, especialment en espais reduïts.