Accessoris mobles de cuina

Treu el màxim profit a l'espai i descobreix els millors accessoris per a mobles de cuina! A Fesmés trobaràs una gran varietat d'accessoris que et permetran mantenir l'ordre i guanyar espai d'emmagatzematge a la cuina

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Amortitza al màxim el mobiliari de la teva cuina amb els accessoris mobles de cuina! A Fesmés hem preparat la millor selecció d'accessoris per a mobles de cuina amb l'objectiu que aconsegueixis mantenir l'ordre i adquireixis un major espai d'emmagatzematge. A més, també t'oferim accessoris que modernitzaran l'estil de la cuina, aportant un toc decoratiu diferencial.

Quin tipus d'accessoris per a mobles de cuina trobaràs?

Els accessoris per a mobles de cuina, tot i no tenir-los molt en compte, són elements fonamentals que et permeten amortitzar al màxim l'espai, mantenir l'ordre en tot moment i aportar aquest toc decoratiu i diferencial a la cuina. A més, són una opció estupenda, sobretot en aquelles cuines de mides reduïdes, en què no es pot posar un mobiliari de grans dimensions que et permeti guardar els diferents estris de cuina, i necessitis comptar amb un moble petit que s'adapti a l'espai disponible.

D'aquesta manera, si tens una cuina de reduïdes dimensions o ets d'aquelles persones que sempre omple els armaris i et falta espai d'emmagatzematge per posar la vaixella o tots els estris de cuina necessaris, les cistelles per penjar seran fonamentals a la teva cuina, ja que les podràs col·locar en els diferents prestatges de la cuina, convertint el moble en un mobiliari amb calaixos penjants, ideals per guardar tot el que necessitis i sense ocupar espai.

Una altra de les opcions que pots tenir en compte són els penjadors interiors, que com el seu propi nom indica, estan formats per penjar dins d'un moble i col·locar de forma ordenada les diferents copes o tasses que formin part de la vaixella i necessitin comptar amb un espai segur d'emmagatzematge, evitant en tot moment que es trenquin.

Els prestatges sota aigüera també seran de gran utilitat, ja que et permetran emmagatzemar tots els productes de neteja de forma ordenada, ja sigui el sabó per a plats, els fregalls, lleixiu, etc.

Si vols renovar l'estil de la cuina o aportar un toc decoratiu diferencial, no et pots perdre els marcs de microones, ideals per ressaltar i embellir el microones.

Finalment, en aquesta secció trobaràs un altre tipus d'accessoris que et facilitaran les tasques diàries a la cuina i t'ajudaran a mantenir-la neta i impol·luta, així com la safata recull gotes, que evitarà que es mulli i es faci malbé el mobiliari o l'espai on col·loquis la vaixella recentment neta.

Fes un cop d'ull i oblida't de les complicacions a la cuina!