Portaestants

Àmplia gamma de models i acabats en portaestantes per a tot tipus d'aplicacions en mobles i prestatgeries. Portaestantes per a fusta o vidre disponibles per roscar, per clavar, amb pivot, etc. i suports de balda en plàstic, ventosa o metall

Filtrar per:

Filtre

Comprar portaestants a FESMÉS

Els portaestants són petites peces que serveixen per a sostenir baldes o prestatgeries. La seva aplicació és molt senzilla, ja que només hem de col·locar-los en el moble encaixant aquesta peça que exerceix la funció de peça de subjecció.

Els nostres models de portaestants

Els portaestants, a més de complir amb la seva funció de subjecció, també té una funció decorativa, ja que en moltes ocasions es tracta d'una peça visible del moble. Per això, al nostre catàleg trobaràs portaestants de diferents models, grandàries i dissenys per a poder triar el que més encaixa amb l'estil decoratiu del teu moble. Per això, posem a la teva disposició els següents models.

  • Portaestants semicirculars (marrons i blancs): aquests emblemàtics portaestants tenen un capçal amb forma circular que serveix com a suport de les estructures.
  • Portaestants per a clavar: aquest model disposa de dos pics que permeten clavar el portaestante amb més fermesa i millorar així la seva subjecció.
  • Portaestants amb ventosa: aquest suport se sol utilitzar quan la superfície és de cristall, gràcies a la ventosa la superfície de cristall queda subjecta impedint possibles caigudes i trencaments.

  • Packs de portaestants a FESMÉS

A la nostra botiga en línia pots comprar packs amb els diferents models esmentats, a la nostra gamma de productes, trobaràs paquets de portaestantes de 4 o 8 unitats, segons la quantitat que requereixis. Tria els portaestantes que necessitis i, rep-los a casa!