Figures i ninots de Nadal

Troba la millor varietat de figures de Nadal que ompliran de màgia tots els racons del teu habitatge.

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Material
Alçada (mm)
Amplada (mm)
Color
Filtre

Figures de Nadal: 

Decora l'habitatge amb figures de Nadal!

Si t'estàs preparant per a Nadal i vols decorar el teu habitatge de forma original, has trobat el millor lloc! A Fesmés posem a la teva disposició la millor selecció de figures de Nadal en diferents models, colors i mides, que donaran aquest toc especial al teu habitatge. Te les perdràs? Fes un cop d'ull i troba les figures de Nadal ideals per a aquell racó de la llar tan especial!

Quin tipus de figures de Nadal trobaràs a FESMÉS?

En aquesta secció t'oferim un ampli ventall de possibilitats decoratives, gràcies a la nostra gran varietat de figures i ninots de Nadal, entre les quals destaquem les següents:

Cases de fusta LED, són ideals per decorar prestatgeries i aportar aquest toc decoratiu nadalenc al mobiliari de la llar. Es caracteritzen per oferir un punt de llum càlid i acollidor.
Pobles nadalencs, una de les millors opcions per generar aquest ambient nadalenc tan desitjat, ja que són figures que simulen els pobles de pare Noel, i compten amb llums LED i música.
Estrelles decoratives, estupenda opció per complementar la decoració nadalenca de la llar.
Arbres de Nadal de fusta i metàl·lics, es caracteritzen principalment per les seves reduïdes dimensions, ja que acostumen a col·locar-se en els rebedors de les entrades de la llar, per donar la benvinguda o bé, en prestatgeries i mobles de menjador.
Rens de fusta, són una altra de les opcions a tenir en compte si el que estàs buscant és una decoració subtil i amb un toc rústic.
Ninots de Nadal, elements decoratius imprescindibles per a qualsevol habitatge amb nens, ja que aporten un toc alegre a qualsevol estada de la llar.
Complements decoratius diversos, així com corones de Nadal i plantilles per dibuixar en finestres i balcons de vidre.

Compra rens nadalencs que fomentin un estil nòrdic

Quan s'acosta Nadal, els amants de la decoració comencen a buscar idees per estilitzar la llar i generar un ambient càlid i nadalenc, i una de les figures decoratives que no poden faltar en cap habitatge són els rens nadalencs.

Els rens nadalencs es caracteritzen principalment per ser l'animal que simbolitza Nadal, ja que com bé es coneix, són els encarregats de tirar del trineu del Pare Noel, i per tant, han d'estar presents d'una manera o altra en els habitatges.

A més, formen part dels estils nadalencs més moderns, fomenten l'estil nòrdic i estilitzen qualsevol racó de la llar. Te’ls perdràs?