Ambientadors, espelmes i encens

Fes que el teu habitatge sempre faci bona olor! A Fesmés t'oferim una gran varietat d'ambientadors, espelmes i encens amb els quals podràs decorar i perfumar totes les estances de la llar. Entra i tria l'olor que més t'agradi!

Filtrar per:

Filtre

 A Fesmés trobaràs tot el que necessitis i més per aconseguir l'ambient i aroma desitjat per a cada estada, ocasió i moment especial. T'oferim els millors ambientadors, difusors, espelmes i encens en diferents models, mides olors, perquè trobis el que més t'agradi i ho gaudeixis en el moment adequat.

Quin ambientador hauria d'escollir?

Cada un, a casa seva intenta estar el més còmode possible, ambientant les estades als seus gustos i necessitats, optant per un estil decoratiu o un altre, escollint un tipus de mobiliari determinat que encaixi amb el seu estil decoratiu, oi?

En aquesta secció posem a la teva disposició ambientadors de diferents tipus, mides i olors, perquè puguis ambientar tant les estades de la llar, amb els ambientadors mikado, com els armaris i fins i tot el teu vehicle.

També trobaràs una gran varietat de difusors, ideals per col·locar a les habitacions o al bany, ja que, un cop col·locats a lloc, aniran deixant la seva aroma a poc a poc, mantenint l'olor en l'ambient.

Alternatives a l'ambientador tradicional

Encara que existeixen una ampla varietat d'opcions entre l'ambientador tradicional i l'ambientador elèctric, hi ha també un bon marge d'opcions i alternatives.

Els cremadors d'essència seran una opció idònia, ja que es caracteritzen per contenir essències aromàtiques i espelmes al mateix temps, perquè l'essència es col·loca a la part superior i l’espelma a la part inferior, ja que perquè l'essència desprengui l'aroma, s’ha de escalfar prèviament amb una espelma encesa.

Si estàs buscant crear ambients relaxats, l'encens és el que necessites, ja que desprèn diferents aromes que causen sensació de tranquil·litat i relaxació, ideal per a col·locar al menjador o a l'habitació.

Finalment, posem a la teva disposició espelmes aromàtiques i portaespelmes que a més de perfumar els diferents llocs de la llar, donaran aquest toc decoratiu que tant desitja.

Ocasions ideals per a col·locar un ambientador

Es tracta d'un producte molt característic i que permet adaptar-se a cada situació. Podem anar des de la llar, on usem un ambientador elèctric d'olors més dolces, fins a l'ambientador de cotxe d'olors més fresc i cítrics.

L'ambientador és un factor a l'hora de crear personalitat en una estança, atès que permet donar-li un plus de confort i sensació. Comptem amb una gran varietat d'ambientadors i olors, pensats per a donar personalitat a cada moment. Arribant així fins a l'ambientador de nevera o ambientador d'armari.

Com triar el millor ambientador per a casa

Abans de res, sol ser una qüestió de personalitat i gust, el fet que preferim una aroma o una altra. Hi ha algunes més populars que unes altres i també està el fet que associem espais a olors concretes. Per exemple, en sales d'estar estem acostumats a olors agradables una mica més dolces o cítrics.

En el cas dels banys, apostem per olors fresques o més associats a colònies. I en el cas de la cuina, busquem olors menys pesades. Podràs trobar totes aquestes varietats i en diferents modalitats en la nostra selecció d'ambientadors per a casa (entre altres usos).