Cordills i cordes

Cordills i cordes per a tota mena de treballs. Compra els millors cordills i cordes per a treballs de bricolatge, fusteria i industrials en la nostra web en línia.

Filtrar per:

Format
Tipus de producte
Material
Acabat
Diàmetre (Ø mm)
més... menys
Longitud (mt)
Pes suportat (kg)
més... menys
Filtre

Què és un cordill?


Un cordill és una corda que està formada per dos o més filaments fabricats amb fibres naturals i sintètiques.

Els cordills es caracteritzen principalment per ser cordes primes molt versàtils, ja que les pots utilitzar tant per lligar les plantes, com per estendre la roba i subjectar qualsevol element.

Compra els millors cordills i cordes en FESMÉS

Tot amant del bricolatge sabrà la importància que té comptar amb cordes i cordills a la llar, ja que sempre es necessiten per realitzar i desenvolupar qualsevol mena de projecte o invent, ja sigui per sostenir dos elements o per lligar-los i fixar-los.

Segur que a tu també t'ha passat, d'estar enmig d'un projecte, deixant-te portar pel teu costat més creatiu, i de sobte, adonar-te que necessites una corda per continuar amb la creativitat i no tenir cap al teu armari exterior, on guardes totes les eines i estris que necessites per les teves tasques de bricolatge, Oi?

Per aquest motiu, Fesmés posa a la teva disposició la millor selecció de cordes i cordills, perquè escullis les que millor encaixin amb les teves necessitats i puguis desenvolupar els teus projectes sense cap problema.

Quin tipus de cordes trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de cordes, entre les quals diferenciem les següents:

  1. Cordes en metres i bobines, disponibles en diferents materials, així com plàstic, poliamida, cotó, polièster i polipropilè, perquè trobis la que millor s'adapti a les teves necessitats i puguis realitzar les teves tasques de bricolatge correctament.
  2. Cordes de fibres naturals, ideals per a desenvolupar qualsevol tasca o projecte de bricolatge, ja que es caracteritzen per ser molt resistents i tenir gran seguretat en el nus.
  3. Cordes de fil acer, són cordes molt resistents tant en capacitat de pes suportat com a resistència al sol, abrasió i raigs UV.
  4. Cordes elàstiques, un dels elements més importants i essencials per a desenvolupar qualsevol projecte o tasca de bricolatge, ja que com el seu propi nom indica, són cordes molt elàstiques i resistents.
  5. Cordes d'embalatge, són de vital importància per a qualsevol tipus d'indústria, ja que ajuden a aconseguir un embalatge correcte, protegint així el producte que està a l'interior.
  6. Cordes estàndard, són cordes molt versàtils que s'utilitzen per desenvolupar múltiples tasques d'ús diari i no professional. En funció de la mesura de la corda, suporta més o menys pes.
  7. Cordes multifunció, és un tipus de cordes que es poden utilitzar per a diferents tasques i funcions, i per tant, un essencial en la caixa d'eines.
  8. Cordes multifilaments, són cordes que tenen un ús domèstic, no estan enfocades a suportar grans càrregues de pes.