Compra la pintura decorativa amb efectes ideal a FESMÉS

A tots ens agrada sentir-nos bé a casa nostra, seure al sofà, observar el nostre voltant i estar orgullosos del lloc on vivim. Però, de tant en tant, cal renovar l'estil decoratiu de l'habitatge, canviar els diferents ambients de les estades per sentir-nos molt millor amb nosaltres mateixos, de manera que, si estàs buscant renovar l'aspecte del teu habitatge, t'encantaran les nostres pintures decoratives per parets amb efectes.

A FESMÉS posem a la teva disposició el nostre catàleg de pintures decoratives amb diferents efectes, acabats i colors. Treballem amb marques pioneres en el sector per oferir sempre la millor qualitat.

Per què comprar una pintura decorativa amb efectes?

A tots ens agrada canviar la decoració del nostre habitatge, innovar de tant en tant amb estils diferents per evitar caure en la monotonia de veure la nostra casa sempre igual, oi?

Però, per renovar l'estil decoratiu d'una casa, no cal fer grans canvis, tot el contrari, ja que amb petits detalls es poden aconseguir grans resultats.

De manera que, en comprar una pintura decorativa amb efectes, renovaràs completament l'aspecte del teu habitatge, aportant-li aquest toc personal que tant temps portes buscant per les parets de la teva llar.

Tipus de pintures decoratives amb efecte

Hi ha diferents tipus de pintures decoratives amb efecte, cadascuna d'elles cobreixen unes necessitats determinades, aportant un acabat i un aspecte diferent. En funció de l'ús i de l'estil decoratiu que vulguis aconseguir, podem diferenciar:

  • Pintura acrílica pissarra, considerada una de les pintures més especials que aconsegueix trencar amb la decoració convencional per aportar un nou estil decoratiu. Aquest tipus de pintures és de caràcter versàtil, ja que, en convertir qualsevol paret en una pissarra on pintar i escriure, la pots utilitzar tant per decorar les habitacions dels més petits com per apuntar la llista de la compra a la cuina.
  • Fons per a pintura, pintura que s'aplica prèviament a l'esmalt metal·litzat, ideal per aplicar com a primera capa. Aporta textura a l'acabat final, aconseguint un resultat decoratiu perfecte.
  • Esmalt metal·litzat, pintura que aconsegueix ressaltar i aportar brillantor a qualsevol superfície, ja sigui de guix, fusta o ciment. Aquest tipus d'esmalt és perfecte, perquè a més d'aportar estil a les parets de l'habitatge, prevé els cops i ratllades a les parets.


En funció de l'estil decoratiu que estiguis buscant plasmar al teu habitatge i de les necessitats que vulguis cobrir, preferiràs escollir un tipus de pintura o un altre, amb la finalitat d'aconseguir decorar les parets de la llar al teu gust. A FESMÉS tens a la teva disposició una gran varietat de pintura decorativa per parets perquè puguis triar la que millor encaixa amb el teu estil.

Quina pintura decorativa triar?

Abans de triar quines pintures decoratives amb efecte comprar, cal tenir en compte els següents aspectes:

  • La mida del lloc: és un dels factors més importants que no s'ha de passar per alt, ja que en funció de la mida de l'habitació o de l'espai que vulguis pintar, hauràs d'escollir una tonalitat o una altra. Si vols pintar una habitació de grans dimensions, pots escollir tant colors clars com foscos. En canvi, si l'habitació és de reduïdes dimensions, és aconsellable que triïs colors clars, que aportin sensació de major amplitud i espai.
  • Ús: si vols pintar per ressaltar l'estil decoratiu de l'habitatge, optaràs pels esmalts metal·litzats, ideals per a estilitzar qualsevol habitació i espai de la llar, gràcies als seus acabats i varietat de colors. Però, si la teva intenció és utilitzar aquest tros de paret per dibuixar i pintar a sobre, la pintura acrílica pissarra serà la teva millor elecció.
  • L'acabat: Si l'espai que vols pintar és freqüentat per molta gent i corre el risc de ser tacat, l'acabat brillant serà tot un encert, ja que és un tipus de pintura resistent a l'aigua i de fàcil rentat. En canvi, si el que estàs buscant és un acabat amb brillantor, però que tingui una textura fina, l'acabat setinat serà tot un encert. Finalment, l'acabat mat de les teves parets t'ajudarà a dissimular tot tipus d'imperfeccions, encara que té una capacitat de lavabo menor a l'acabat setinat.


De manera que, en funció de l'aspecte, l'estil decoratiu i les necessitats que vulguis cobrir, optaràs per un tipus de pintura decorativa amb efectes o una altra, i pots complementar-la amb qualsevol altre tipus de pintura interior.