Programadors de reg

Aconsegueix tenir un jardí lluent durant tot l'any amb els nostres programadors de reg! A FESMÉS trobaràs els millors programadors de reg que s'encarregaran de fer créixer les teves plantes i hortalisses.

Filtrar per:

Tipus de producte
Tipus de programador
Zones de reg
Mecanisme
Tipus de filtre
Dials
Filtre

Què és un programador de reg?

Un programador de reg és una eina de jardí que s'utilitza per programar el reg de jardí, ja sigui en dies, hores o durada per mantenir-lo en perfectes condicions, fins i tot en època de vacances, quan no hi ha ningú a l'habitatge per poder regar.

El programador de reg és molt fàcil d'instal·lar, ja que s'ha de connectar a la sortida d'aigua, aixeta o electrovàlvula per posar-lo en marxa i gaudir d'un jardí perfecte i sense complicacions. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Compra programadors de reg a FESMÉS

Ets d'aquelles persones que pateix i pensa en el jardí quan està dies fora de casa? Si és així, FESMÉS et porta la millor solució.

En aquesta secció t'oferim la millor selecció de programadors de reg perquè t'oblidis d'estar pendent del  jardí diàriament, podent anar de vacances i gaudir al màxim, sabent que a la tornada, el teu jardí estarà en perfectes condicions. De manera que, si vols mantenir l'exterior del teu habitatge i guanyar en qualitat de vida, t'encantaran els nostres programadors de reg.

Avantatges de comprar un programador de reg

Els programadors de reg ofereixen una gran varietat d'avantatges, entre les quals destaquem les 3 més significatives:

  • Permeten tenir cura del jardí, les plantes, flors i cultius quan no estem presents a l'habitatge.
  • S'adapten a diferents sistemes de reg.
  • Estalvien fins a un 25% de consum en aigua.

 

Quin tipus de programadors de reg t'oferim?

En aquesta secció trobaràs 2 tipus de programadors de reg:

  1. Programadors de reg analògics, són aquells programadors que compten amb un rellotge mecànic a través del qual es controla l'obertura o tancament de l'aixeta durant un temps determinat.
  2. Programadors de reg digitals, són aquells programadors que tenen una pantalla digital a través de la qual es poden controlar diferents funcions i indicar l'horari de funcionament de l'aixeta i la durada.