Estors nit i dia

Descobreix els millors estors nit i dia enrotllables de doble caiguda que et permetran estar completament a les fosques, amb llum tènue o llum completa en funció del que vulguis. Entra a Fesmés i escull el que més t'agradi per decorar la teva llar!

Filtrar per:

Col·lecció
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Vols controlar la llum que entra a les habitacions del teu habitatge? Si és així, estàs a la secció indicada! A Fesmés posem a la teva disposició estors nit i dia en diferents colors perquè triïs el que s'adeqüi a la decoració de la teva llar i puguis gaudir de la llum desitjada en cada moment.

Els estors nit i dia enrotllables disposen d'un disseny amb franges horitzontals que deixen passar la llum a l'interior assegurant la privacitat segons les teves necessitats i segons l'hora del dia. Quan l’estor nit i dia està tancat, la privacitat és alta i quan s'obre passa a ser moderada, al mateix temps que permet regular la visibilitat exterior.

Si prefereixes tenir poca llum al teu habitatge, podràs combinar aquests estors amb un estor opac que et proporcionarà intimitat o bé amb screen estors, que deixaran passar la llum cap a l'interior mantenint la privacitat. Altrament, podràs combinar els estors nit i dia amb estors de bambú en una mateixa estada, per aconseguir la llum desitjada.

Tipus d'estors nit i dia

Si la teva elecció serà comprar un estor nit i dia per a l'estada de casa teva, comentar-te que a Fesmés posem a la teva disposició 2 col·leccions:

  • Col·lecció Platinum: Acabat 100% de polièster, mecanisme amb caixetí i el contrapès és visible però els suports ocults.
  • Col·lecció Duolux: També és de polièster, però a diferència de Platinum, no inclou el caixetí i el contrapès i, els suports estan ocults.

Com s'instal·len els estors nit i dia?

Fàcil instal·lació gràcies als suports inclosos amb la compra de l’estor, simplement com la resta de col·leccions, instal·lar els suports al sostre o a la paret i fixar el rail fins a escoltar el clic de fixació. L'accionament pot instal·lar als dos costats de l'estor.

Com netejar els estors nit i dia?

Per a la neteja del teixit de polièster, es recomana realitzar els passos indicats pel fabricant, però simplement pots fer la neteja diària aplicant directament un drap una mica humit al teixit.