Bombes de reg

Bombes de reg pel teu jardí de marques com Varo o Garland. Bombes a pressió, d'aigua neta, d'aigua bruta o motobombes a FESMÉS.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Tipus de motor
Potència (W)
Caudal màxim (lt/h)
Tipus de connexió
Diàmetre (Ø mm) - Polzades
Filtre

Què és una bomba reg?

Una bomba de reg, com el seu propi nom indica, és una bomba utilitzada generalment per regar jardins, gespa i horts, encara que també s'utilitza en diferents àmbits per desenvolupar un altre tipus de tasques i funcionalitats.

Per a què serveixen les bombes d'aigua per a reg?

Les bombes d'aigua per a reg es consideren un dels elements de jardí més eficaços, ja que es caracteritzen principalment per la gran varietat de tasques que poden desenvolupar.

D'una banda, se solen utilitzar per extreure de forma ràpida i eficaç l'aigua de dipòsits o pous que es vol utilitzar per regar el jardí o hort.

D'altra banda, les bombes de reg també serveixen per evacuar l'aigua de les piscines, traslladar l'aigua d'un lloc a un altre, subministrar aigua a inodors, rentamans i rentadores o bé, per drenar llocs o espais que estiguin inundats i es necessiti  una bomba d'aigua per eliminar la inundació.

Per tant, podem afirmar que les bombes d'aigua són molt versàtils i serveixen per a una gran varietat de tasques, i comptar amb una a la llar, sempre serà una bona idea.

Com funcionen les bombes d'aigua subterrània?

Les bombes d'aigua subterrània o bombes de reg, compten amb dues connexions, una d'elles és de succió i està situada a la part davantera, i l'altra és de pressió, i està ubicada a la part superior de la bomba. A més, tenen un motor que controla la carcassa de la bomba i en aquesta carcassa està l'impulsor, l'encarregat de garantir que l'aigua sigui absorbida per la connexió de succió i que a més, flueixi a la connexió de pressió, evitant qualsevol tipus de restricció i assegurant un correcte segellat perquè l'aigua flueixi correctament.

El funcionament de les bombes d'aigua és molt senzill, ja que, a més de proveir i proporcionar aigua per regar, permeten drenar fàcilment gràcies al seu funcionament, perquè l'aigua entra a través de la connexió de succió, i si es vol drenar l'aigua , s'ha de connectar una mànega de succió a aquesta connexió, sense que entri aire, i l'altre extrem de la mànega submergir-lo en l'aigua amb la finalitat de dur a terme un bon drenatge de forma ràpida i eficaç.

Quin tipus de bombes d'aigua i reg trobaràs?

En aquesta secció trobaràs una gran varietat de bombes d'aigua i reg en diferents mides i dissenys, entre els quals destaquem els següents:

Bomba a pressió, són ideals per utilitzar en el reg de jardí i subministrar aigua des d'un dipòsit o qualsevol lloc on s'emmagatzemi l'aigua.

Bomba per trepant, és una de les millors opcions per a transportar líquids de forma ràpida i efectiva, així com per omplir o buidar piscines, peixeres, llits d'aigua, etc.

Bomba submergible, se solen utilitzar per al bombament i extracció d'aigües, ja sigui per buidar l'aigua de piscines, pous, aigües residuals, etc. És un tipus de bomba que se submergeix en un líquid i  en contenir un impulsor, permet bombar l'aigua o líquid en el qual es troben submergides cap a l'exterior.

Motobomba, s'encarrega de recollir el líquid emmagatzemat d'un lloc i traslladar-lo a un nou lloc.

Accessoris per a bombes, com el seu nom indica, són els accessoris necessaris per al correcte funcionament de les bombes de reg.